Egyedi tervezésű magyar burkolatok, cement- és mozaiklapok

Az itt bemutatott burkolatok a különböző járólapok és falburkolatok gazdag felhasználási lehetőségét mutatják. Az Otti kövek lakások, vendéglátóhelyek, közterek, kertek, teraszok, pincék, kúriák patináns díszítőelemei lehetnek.

Üdvözlünk az OTTI burkolatok világában!

Ma, a 21. század elején az esztétika belopózott hétköznapjaink világába. A minket körűlvevő tárgyakat dizájnerek tervezik, nappalinkat, konyhánkat belsőépítészek, és trendek alakítják. Egy újonnan kialakítandó otthon arculatát alapvetően meghatározzák a burkolatok, hiszen ehhez választunk szőnyeget, függönyt, bútort, vagy éppen világítást. Járólapunk - ha természetes követ vagy arra hasonlító greslapot, esetleg mázas kerámiát szeretnénk - lehet mészkő hatású, travertin, bazalt, terrakotta.

Azonban néha merészebben választunk, és a századforduló elegáns cementlapjait, élénk színeket, tekeredő indákat, stilizált növényi-állati ornamenseket, geometriai mintákat kívánnánk otthonunkba, melyek már önmagukban is felöltöztetik a teret. Értékálló, különleges burkolatot találni nem egyszerű dolog, még akkor sem, ha a belsőépítészeti boltok ezerszámra árasztanak el minket kínálatukkal.

Az Otti burkolatok tervezője és kifejlesztője, Hoffer Ottó belsőépítész több éves munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a kereskedelemben kapható termékek egyoldalúsága, és szériajellege miatt belefog egy egészen eredeti ötlet megvalósításába. Feltaláló-művészlélek vénájának köszönhetően elhatározta,hogy megalapítja vállalkozását, egy olyan manufaktúrát,amely európai tradíciókra építve, de korszerű technológiával készít igényes, változatos, és minőségileg is kiválló burkolatokat.

A cementlapgyártás mára szinte teljesen megszünt Magyarországon, a bontott anyagok pedig sem mennyiségi, sem minőségi szempontból nem elégítik ki a hazai fogyasztók igényeit. Kültéri térkőburkolatok terén még ennél is szűkösebb a helyzet, egy-két multinacionális cég jól ismert termékein kívül, nemigen kapható egyedi burkolat. Úgy éreztük tehát, hogy a művészeti tervezésben eltöltött sok éves tapasztalatunkkal, és fiatalos lendülettel felvértezve belekezdünk egy álom megvalósításába.

Folyamatos kísérletek, és betontechnológiai önképzés előzte meg az első öntéseket,majd a saját fejlesztésű anyag és technológia végső kialakításában e szakmában jeles szakemberek segítették az első termékek elkészültét. A Otti manufaktúra hatalmas űrt kíván betölteni az igényes burkolatra vágyók körében. Lapjaink, térelemeink a mai korszerű betontechnológia segítségével készűlnek, művészi igényű tervezéssel, kreatív kivitelezési lehetőségekkel állnak a kedves vásárló rendelkezésére.

otti_burkolat_koburkolat_teglaburkolat

A Halasi Pince belső burkolási munkái

Belsőépítészek, tervezők, kivitelezők, otthonszépítők érdeklődésére számítunk!

Otti Manufactura Kft.

8000 Székesfehérvár, Angol u. 3.

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027
E-mail: info@ottiburkolat.hu



Otti logo



Otti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok
Otti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok
www.ottiburkolat.hu
Az Otti Manufactura fali-és padlóburkolatai, kandallói, térelemei, új színt visznek az európai belsőépítészet gazdag tárházába. Kültéri és beltéri burkolat, falburkolat, homlokzati burkolat.
Székesfehérvár

Lakberendezési üzletek

Undefasa Fürdőszoba és Burkolat Webáruház Undefasa Fürdőszoba és Burkolat Webáruház
Fürdőszobai termékek, burkolatok, építőanyagok bemutatóterme és webáruháza.
KPP Hungary - Parketták és padlóburkolatok KPP Hungary - Parketták és padlóburkolatok
Kährs fapadlók, Bauwerk parketta, Wineo laminált, vinyl és organikus padlók, Upofloor elasztikus padlók. Forbo...
PorcaHungary - Burkolat - Konyha - Fürdőszoba PorcaHungary - Burkolat - Konyha - Fürdőszoba
Váci úti, közel 500 m²-es bemutatótermünkben minden megtalálható, ami fürdőszobával, konyhával, vagy csempével...
IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok
Dreamfloor, parketta, laminált padló, laminált parketta, szalagparketta, Egger parketta, Haro padló kis és...