Változatos beltéri burkolatok - Otti kövek a lakásban?

Természetesen a burkolat, a kő, a burkolólap, járólap, a falburkolat mind-mind szinonimái egymásnak. Vagyis ha valakit elijeszt a kő, vagy a beton- műkő szavak köré fonódott előítéletek sora, akkor itt az ideje levetni ezeket!

Otti rusztikus padlóburkolat nappaliban

Rusztikus falburkolat kandallóhoz Otti

A XXI. század belsőépítészete kifejezetten kerüli a tabukat és keresi az egzotikumokat! Az Otti kövek alkalmazása egyediségük és funkcionális átgondoltságuk révén segíti a belsőépítészt és megrendelőjét egyaránt, hogy a létrehozni kívánt enteriőr minél inkább szolgálja a különleges elképzeléseket. Hihetetlen szabadság a mai korok embere számára, hogy a csúcsdizájn bármikor elérhetővé vált profán körülmények között is. Nem csak a kiváltságos emberek sajátja. Rendelje meg az Otti szériatermékekből a kedvencét, és mi abban a színben öntjük ki, amelyik legjobban illik a berendezéshez, illetve a tervezői koncepciókhoz! Nem talált ilyet nálunk? Sebaj, ha tudunk segítünk, tervezünk, illetve gyártunk is személyre szabott egyedi burkolatokat, betontárgyakat.


Hol használjuk az Otti burkolatokat beltérben?

Padlón: nappaliban, étkezőben, konyhában, fürdőszobában, télikertben, borospincében, wellness terekben, előtérben, patioban. Egyszóval mindenütt. A hálószobát kihagytuk a felsorolásból, mert a kő meglehetősen hideg érzetű tárgy, bár a padlófűtéssel ellátott hálószobában ez sem lehet gond. Viszont érdemes kerülni a túl sok követ - ha nem ez a kifejezett célunk -, mert a lakásban a burkolatok sokszínűsége, a helyiségek közti burkolatváltás kifejezetten jót tesz az enteriőrnek. Használjunk fát és szőnyeget is, vagy kenhető Otti betonfelületet, így jobban elkülönülnek az életterek egymástól.

Rusztikus kőburkolat, lépcső borospincéhez

Greslap fürdőszobába Otti

Cementlap burkolat Otti Manufactura

Falon: mindenütt bevethetők az Otti burkolatok, a falfűtéssel ellátott részeken is. A falból kiáramló hőt kissé lassítja ugyan, de nemigen árnyékolja egy 1-2 cm vastagságú betonlap. Mivel több száz burkolati megoldásból meríthetünk az Otti Manufacturánál, ezért érdemes részletesen tájékozódni a lehetőségekről! A lapok vastagsága típustól függően 1, 2, 3 cm beltérben. A felső fél- egy centiméter vastagságban anyagában színezett a kopóréteg, vagyis sosem fog elkopni! A gres és kőporcelánlapokkal ellentétben az Otti kövek jobban bírják az eróziót, mert ha valahol mechanikai sérülés ér egy sarkot, vagy a kövek élét, akkor sem kell feltétlenül kidobni a burkolatot, cserélni is lehet!

Klasszikus falburkolat fürdőszobába

Egyedi tervezésű rusztikus falburkolat otti

Burkolat falra lépcsőfordulóba Otti burkolat

 

Burkolataink, és kiegészítőinket folyamatosan fejlesztjük, archiváljuk!

Otti termékek a téralkotásban: padlóburkolatok, kenhető loft betonpadlók, terrazzók, rekeszöntéses cementlapok, kőmozaikok, szürke és bézs mészkőlapok, látszóbeton és ezek ragasztásukhoz, fugázásukhoz, felületkezelésükhöz szükséges segédanyagok. Fali burkolólapok, lábazati szalagelemek, kenhető loft betonfalak, lisztellók, párkányok, kőkeretek, konzolok, stukkók, domborművek, épületplasztikai elemek, látszóbeton lapok.

Egyedi kőlapok Otti burkolat fürdőszoba

Kiegészítők betonból, műkőből: mosdótálak, mosogatók, kőpultok, rézlámpák, fajansz és kerámia világítók, porcelántálak, képkeretek, dekorációs tárgyak.

 

Otti Manufactura Kft.

8000 Székesfehérvár, Angol u. 3.

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027
E-mail: info@ottiburkolat.huOtti logoOtti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok
Otti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok
www.ottiburkolat.hu
Az Otti Manufactura fali-és padlóburkolatai, kandallói, térelemei, új színt visznek az európai belsőépítészet gazdag tárházába. Kültéri és beltéri burkolat, falburkolat, homlokzati burkolat.
Székesfehérvár

Lakberendezési üzletek

Manu Stone - Kő- és téglaburkolatok, dekorpanelek Manu Stone - Kő- és téglaburkolatok, dekorpanelek
A MANU burkolatok a legszebb, leggondosabban válogatott kövekből készülnek, ami biztosítja hogy a falburkolat még az...
Acromat Burkolat és Szaniter bemutatóterem Acromat Burkolat és Szaniter bemutatóterem
Burkolatok és fürdőszobai szaniterek teljes termékválasztéka! A legújabb trendek szerinti színek, elegáns minták,...
IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok
Dreamfloor, parketta, laminált padló, laminált parketta, szalagparketta, Egger parketta, Haro padló kis és...
Desidea Studio - Design bútorok, lakberendezés Desidea Studio - Design bútorok, lakberendezés
A DESIDEA STUDIO kollekciójában Európa vezető design-, illetve tradicionális tárgyakat gyártó cégeinek teljes...