Rusztikus fürdőszobába rusztikus burkolatot!

A fürdőszoba általában kevesebb négyzetméteren kialakított helyiség, a lakás többi tereihez képest, viszont a burkolatok legnagyobb mennyiségben a fürdőszobában jelennek meg, ezért nagyon fontos döntés ezek kiválasztása.

Az Otti kövek sajátos hangulatot adnak a térnek, színben és formában igen nagy választékban kaphatók az Otti Manufacturánál. A rusztikusabb felületek nem takaríthatók olyan jól, mint a simább kőcsempék, viszont ahol lehet érdemes kontrasztként betenni a térbe.

A fal egyes részei alkalmasak lehetnek erre, mert nem kell mindenhol naponta takarítani! Ahol viszont igen, ott az Art Deco, Hexa, Bauhaus, Mozaik Q10, Normand, vagy az Aulich lapok használata ajánlott, ezek tisztíthatósága jóval jobb, mint rusztikus társaiké.

Tipp: Rendkívül különleges látvány, ha egy, vagy több falat Otti kenhető beton burkolattal látunk el! Ezek a homogén- vagy kissé strukturált- Falfelületek, esetleg padlók igazán különlegesek esztétikailag, és kontrasztot képeznek a kiegészítőkkel, esetleg a mintás tárgyakkal. Drága, de különleges megoldás a terrazzó is, akár sűrű mintázattal megkomponálva!

Mindegyik Otti burkolat, és felület alkalmazható padlófűtésre vagy falfűtésre is! Egy Otti öntött kőmosdó, egy beton- vagy műkőpult a csúcsdizájn kategória kelléke. Miért hagynánk ki kedvenc fürdőszobánkból? Harmonikus egységet képez az Otti fajansztálak valamelyike a rusztikus csempékkel, fabútorokkal. A fajansz mosdótálakon néha finom festett motívum jelenik meg, amelytől igazán eredetiek ezek a lakberendezési tárgyak!

A falak holkerében egy finom bordűr valami olyan fantasztikus összképet kölcsönöz a fürdőszobának, amelyet nem lehet összehasonlítani valamiféle gyári tapéta ötlettel! De az is érdekes megoldás, ha az egyik falat kiszemeljük a négy közül, és antik festéssel, esetleg egy mintás Otti kőcsempével borítjuk!

 

Érdekesség: Piszoár és a vécé, ahogy nem mindenki ismeri! Kényes téma tudom. Kapásból igen-nem táborra osztja az olvasót. A női nem csak hírből ismeri a piszoárt, viszont a vécé és a bidé minden háztartás fontos kelléke. Anyaguk 99%- ban fajansz- porcelán, vagy félporcelán. A vízöblítéses vécé a 18. századból való, de árnyékszékek már az ókorban is voltak. Például Kr.e. 70-ben az etruszkok megépítették a Cloaca Maxima- t, amely a szennyvíz elvezető csatornája volt a Róma környéki mocsaraknak, és bele ömlő ürüléknek. A vécé legalább 4000 éves találmány, de a piszoár újabb kori eszköz, a modernizáció hozta magával. Ha stílust választunk: akkor egészen pikáns megoldás lehet, a rusztikus burkolatok mellé ultramodern fajanszt tenni!

Néhány gyártó viszont gondolt az autentikus stílusok rajongóira, és gyárt olyan vonalvezetésű mosdókat, vécéket és piszoárokat, amelyek fokozzák az antik hatást. Mindenesetre az Otti burkolatokat falon, és padlón egyaránt használjuk kedvünkre! Tipp: Rendeljünk kőből öntött kézmosót a Páskom, Gárdony, vagy a Róma családból!

Az Otti Manufactura egyediségét hangsúlyozza, hogy személyre, és designra szabott tervezéssel, és gyártással tudjunk válaszolni az igényekre. Például egy meglepően nagy, és rusztikus vájú modern környezetben Art Deco, Bauhaus, illetve Mozaik Méhsejt, esetleg hexagonális lapokkal igazi csúcsdizájn kategória! A Páskom kézmosók előlapjába ültetett Mozaik Mór burkolatok a fal színére és struktúrájára válaszolnak.

Otti Manufactura Kft.

8000 Székesfehérvár, Angol u. 3.

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027
E-mail: info@ottiburkolat.huOtti logoOtti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok
Otti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok
www.ottiburkolat.hu
Az Otti Manufactura fali-és padlóburkolatai, kandallói, térelemei, új színt visznek az európai belsőépítészet gazdag tárházába. Kültéri és beltéri burkolat, falburkolat, homlokzati burkolat.
Székesfehérvár

Lakberendezési üzletek

PorcaHungary - Burkolat - Konyha - Fürdőszoba PorcaHungary - Burkolat - Konyha - Fürdőszoba
Váci úti, közel 500 m²-es bemutatótermünkben minden megtalálható, ami fürdőszobával, konyhával, vagy csempével...
Aqualand - Burkolat, szaniter, parketta Aqualand - Burkolat, szaniter, parketta
Fürdőszoba szalon, szaniter, burkolat és parketta bemutatóterem Budaörsön és Tarjánban.
Desidea Studio - Design bútorok, lakberendezés Desidea Studio - Design bútorok, lakberendezés
A DESIDEA STUDIO kollekciójában Európa vezető design-, illetve tradicionális tárgyakat gyártó cégeinek teljes...
Leguan - a szőnyegspecialista Leguan - a szőnyegspecialista
Hatalmas szőnyegválasztékkal, parkettákkal, függönyökkel és kényelmi szolgáltatásokkal várjuk Önt Törökbálinton a...