Fali légkondi luxus lakásba
Végre eljött a stílusos légkondicionálók kora! Az LG tervezői ― a négyzet és a kör ősi formáinak együttesével ― megalkották azt a stílusos légkondicionálót, amely letisztult formavilágával és kifinomult eleganciájával bármely belső tér dísze lehet.

Az LG Artcool Stylist Inverter V-vel új korszak kezdődik, amelyben a légkondicionálók már nem a szoba sarkába vannak száműzetve ― ez a modell ugyanis mind megjelenésében, mind működésében a helyiség központi helyére kívánkozik. A jelenleg kapható legvékonyabb beltéri egység az új, háromirányú légáramlásnak köszönhetően jobb és bal oldalra, illetve lefelé gyengéden fújja a hideg vagy meleg levegőt, így az nem közvetlenül éri az előtte lévőket. A roppant csendes készülék mellett biztosított a harmonikus, nyugodt alvás vagy éppen a zavartalan tévézés is, hiszen a készülék éjszakai üzemmódban mindössze 19 dB zajszint mellett működik, ami az emberi fül számára szinte hallhatatlan.

Stílusos LG légkondi
Esztétikus külsejének és egyedi működésének hála az LG Artcool Stylist elhelyezésének csupán képzeletünk szabhat határt. A készüléket különlegessé teszi a Hold fényes peremére emlékeztető LED fénygyűrű, amely a színskála valamennyi árnyalatát képes otthonunkba varázsolni, ezzel hozzájárulva a meghitt pillanatok, a kellemes baráti beszélgetések, vagy akár a relaxáció megfelelő hangulatának megteremtéséhez.

LG design légkondi