Ebben az évben a 18 tagból álló nemzetközi szakértő zsűri döntése alapján 6112 pályázóból – 42 ország prominens képviselői közül – innovatív kommunikációs kampányával a Faraway nyerte el az elismerést. A Faraway kollekcióról készült videó, rövidfilm és werkfilm megtekinthető az alábbi weboldalon: www.zucchettikos.it

Faraway Zucchetti Kos fürdőszoba

Egy kollekció 140 elemmel; csaptelepekkel, mosdókkal, káddal, medencével, fürdőszobai bútorral és kiegészítőkkel. A Faraway-n közel négy évig dolgoztak, létrehozásával egy álom valósult meg, amely jelentős állomás a ZUCCHETTI-KOS közös életében. A kollekciót a Multi-award díjas tervező pár, Ludovica+Roberto Palomba alkották meg.

innováció - nomádizmus - szépség

Faraway Zucchetti Kos fürdőszoba

A designer házaspár régóta együttműködik a ZUCCHETTI-vel és a KOS-sal, ők tervezték a Soft, Pan, és lab03 termékeket is. A kampány sokszínűségét bizonyítja a Faraway-ről készült magazin, ahol a termékfotókon túl számos plusz információt megtalálhatunk a tervezési és gyártási folyamatokról. A díjnyertes munkákat Németországban, az esseni múzeumban 2009. december 10. és 2010. január 10. között tekintheti meg a nagyközönség.

VivaBagno Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1172 Budapest, Lokátor u. 17.
Tel: +36 1 254 0169; Fax: +36 1 254 0166

Web: www.vivabagno.hu