Az alapformák mellett rendelhető egyedi méretben is szaniter a kevésbé szerencsés elrendezésű fürdőszobákhoz. A cég által gyártott és eladásra kínált fürdőkádak belső felülete számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Szennyeződéstaszító hatásának köszönhetően a kád tisztántartása leegyszerűsödik, elegendő egy mikroszálas ruhával a felületet szárazra törölni. A Polypex garantálja a szín és csillogás hosszantartó hatását is. A selymes felület bőrbarát, és jól tűri a különböző fürdősó és olajok hatóanyagait is.

A hagyományos méretű kádak, zuhanytálcák, és műanyag mosdók mellett találhatunk szokatlan formájúakat is, melyeket rendelésre bármilyen méretben készítenek. Nagy segítség lehet ez akkor ha szabálytalan alaprajzú a fürdőnk, nincs mindenhol párhuzamos fal, és számít, hogy milyen lesz az összhatás. A termékpaletta speciális szanitereket is felvonultat például akadálymentes zuhanyzókabin formájában, melynek padlója a fürdőszoba padlójával egy szintben helyezkedhet el. A többféle szín és változatos megjelenés garantáltan kielégít minden igényt, ha azt szeretnénk, hogy a zuhanykabin észrevétlen maradjon a fürdőszobában. A szerkezetek tökéletesen zárnak, vízállóak, a padló csúszásgátlóval ellátott rétege pedig megakadályozza a baleseteket.

A tradicionális kádak valamint zuhanyzók, melyek kőből illetve acélból készülnek, nem biztosítanak hosszantartó meleg környezetet. A Polypex modelljei ezzel szemben hamar felveszik a víz melegét, így a zuhanyzás alatt gyorsabban melegszik fel a lábunk, illetve a fürdővíz sem hűl ki percek alatt. Így nemcsak vizet, de energiát is spórolhatunk, tehát a felújításba fektetett pénz igen gyorsan megtérül.

Fehér fürdőszoba ötlet

Férfias fürdőszoba ötlet

Dupla zuhanykabin üvegfallal

Modern lila fürdőszoba

Minimál design fürdőszoba

Szabálytalan alakú fürdőszoba szaniterek

Világoskék fürdőszoba

Szabálytalan alakú lila fürdőszoba

Fürdőszoba kőburkolat

Egyedi fürdőszobai szaniterek

További információ: www.polypex.at