A Whirlpool fejlesztőmérnökei számos újítással álltak elő a közelmúltban. Jelenleg a piacon a Whirlpool 6 liter vízzel működő mosogatógépei használják el a legkevesebb vizet 13 teríték elmosogatásához.

A nagynyomású vízsugarakat kibocsájtó szeleprendszert jelentő PowerClean technológiával a legmakacsabb ételmaradékok is eltávolíthatók. A különleges gőzprogram a forró gőz erejét használja fel a tisztításhoz, ami nemcsak takarékos megoldás, de az edényekhez is kíméletes.  A Whirlpool mosogatógépek tetszőlegesen alakítható belső tereit, a különböző programokat és a meleg vízre köthető opciót mind-mind a felhasználói igényekhez való igazodás jegyében alakították ki.  

Néhány fontos szempont és tipp, ami megkönnyíti a mosogatógép-választást.   

1. Ha fontos, hogy csendes legyen a mosogatás, mert például amerikai konyhás a lakás

Ebben az esetben olyan készüléket válasszon, aminek zajszintje nem haladja meg a

48 dB(A)-t.  A Whirlpool mosogatógépek közül azokat ajánljuk, amelyek még „szupercsendes” éjszakai programmal is rendelkeznek, mert ennek zajszintje mindössze 39 dB(A).

2. Amennyiben fontos, hogy nagyon magas hőfokon is mosogasson a készülék, mert kisgyermek van a családban, akinek akár a cumisüvegét is gépben szeretné elmosogatni

Erre az igényre a Whirlpool megoldása az Intenzív, Higiénia és Gőz programok, melyek magas hőmérséklettel pusztítják el a baktériumok jelentős részét.

3. Ha fontos a gyorsaság és hogy az edények teljesen szárazak legyenek a mosogatás végén

Olyan mosogatógépet válasszon, amelyikben van Gyors Napi program. Ezt az egy órás, 45 fokos programot kifejezetten a mindennapi használatra tervezték és teljes szárítási ciklussal is rendelkezik.

4. Ha a kisebb energiafogyasztás lényeges szempont

Akkor érdemes a kínálatból A++-os készüléket választani, amelyek 20%-kal kevesebb energiát használnak fel, mint az “A” energiaosztályú készülékek.

5. Ha fontos a víztakarékosság

Jelenleg a Whirlpool kínálja a piacon a legkisebb, 6 vagy 7 liter vízfelhasználással működő mosogatógépeket, amelyekkel akár 13 teríték is elmosogatható.

Whirlpool, hatliteres vízfelhasználású programmal rendelkező, szabadonálló mosogatógép

Whirlpool, hatliteres vízfelhasználású programmal rendelkező, szabadonálló mosogatógép

6. Ha rendelkezik alternatív vízmelegítő rendszerrel, melynek előnyeit szeretné kihasználni

A Whirlpool 60 cm-es mosogatógépei meleg vízre is köthetőek, így a választott programtól függően a vízmelegítéshez szükséges energia részben vagy akár teljesen megtakarítható.

7. Ha fontos, hogy a mosogatás idejének beállításával a háztartási munka tervezhető legyen Ebben az esetben mindenképpen olyan készüléket válasszon, amelyen van indításkésleltetés.

8. Ha nem mindig gyűlik össze egy teljes mosogatásra való, de Ön sem szereti, ha sokáig állnak a piszkos edények a gépben

A Multizónás mosogatási opció segítségével kiválasztható, hogy csak az alsó vagy csak a felső kosárban történjen a mosogatás, így nyugodtan elindíthatja gépet félig megtöltve is. Természetesen az energia- és vízfelhasználás így arányosan kevesebb lesz.

Whirlpool, hatliteres vízfelhasználású programmal rendelkező, beépíthető mosogatógép

Whirlpool, hatliteres vízfelhasználású programmal rendelkező, beépíthető mosogatógép

9. Ha gyakoriak a vendégségek és összejövetelek, amelyek után sok poharat kell egyszerre elmosogatni

A kímélő üvegprogram választásán kívül a legújabb Whirlpool mosogatógépekben az új kosárkialakítással a talpas poharak még jobb kitámasztása lehetséges, így azok nem dőlnek el és nem törnek össze.

10. Mi a megoldás a bogrács, kukta, nagy lábosok, sütőtepsik elmosogatására?

A Whirlpool válasza erre a PowerClean és a 6. Érzék kombinációja. A PowerClean technológia nagynyomású vízsugarakat kibocsátó szeleprendszer a készülék hátsó részében. A nagy erejű víz a nagyméretű edényekről is könnyedén távolítja el a makacs szennyeződéseket. A 6. Érzék technológia szenzorosan érzékeli a behelyezett edények szennyezettségének mértékét és ahhoz igazítja a mosogatási ciklust. Így akár 50%-os víz-, energia- és időmegtakarítás is lehetséges.

11. Ha fontos, hogy a mosogatógépbe sokféleképpen lehessen bepakolni     

A Whirlpool mosogatógépeinek belső tere praktikusan alakítható, ami megkönnyíti a bepakolást, illetve több edény elmosogatására is lehetőséget ad. A lehajtható tányér- és csészetartók segítségével a belső tér igény szerint alakítható.  A harmadik evőeszköztartó fiókkal pedig kiváltható a hagyományos evőeszköztartó és ezzel még több hely nyerhető.

 Whirlpool power clean technológia, nagynyomású vízsugarakkal

Whirlpool power clean technológia, nagynyomású vízsugarakkal