Szép is praktikus is - Miele pultba süllyesztett páraelszívó

A Miele mindig is élen járt az újítások terén. Most sincs ez másképp, új koncepciójuk forradalmi ötlet a konyhában. A DA6890 elnevezésre hallgató új páraelszívó eltűnik, ha nincs rá szükség, és csak akkor bukkan újra elő, amikor szeretnénk.

Miele indukciós főzőlap

Ráadásul a vele együtt ajánlott KM6379 indukciós főzőlap beépített automatikája segítségével még gondolnunk sem kell a bekapcsolásra. A konyhák kialakításakor a belsőépítészek, lakberendezők gyakran szembesülnek olyan adottságokkal, amikor nem lehetséges egy konyhasziget fölé páraelszívót helyezni. Ennek számtalan oka lehet, de minden esetben az eredmény az, hogy el kell felejteni a szigetbe épített főzőhelyet. Most ez az akadály elhárul, köszönhetően az új fejlesztésnek.

Miele pultba süllyesztett páraelszívó

A Miele páraelszívója használaton kívüli állapotban belesimul a pultba. Mindössze egy keskeny biztonsági üveg felület takarja a professzionális technológiát. A Miele-től megszokott módon a kezelőfelület praktikus és kényelmesen használható. Az elegáns megjelenésű, 90 cm széles indukciós főzőlap bekapcsolásakor lép működésbe az a motor, amely kiemeli a pultból a páraelszívót. Ezek az úgynevezett „hideg” főzőlapok a hatékonyság mellett biztosítják, hogy ne keletkezzen túl nagy hő a gyűrűk bekapcsolásakor, amely esetleg károsíthatná a közvetlenül mellé beépített páraelszívót, hiszen melegedni csak ott kezd el, ahova edényt helyeznek rá. Ezen kívül azért is ajánlott ez a típusú főzőlap a páraelszívó partnereként, mert a főzéskor keletkező felszálló gőz az indukciós technológia révén lassabban emelkedik, amelyet a megszokottól eltérő módon oldalt beépített elszívó így könnyedén el tud vezetni.

Miele pultba süllyesztett párealszívó kinyitott állapotban

Szöveg: Vasas Anikó

TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
www.thdesign.hu
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Törökbálint - MAXCity

Lakberendezési üzletek

la home Lakberendezési Webáruház la home Lakberendezési Webáruház
Webáruházunk nyitásakor fő célunk volt egy olyan termékkínálat kialakítása, ami Magyarországon máshol nem elérhető....
Hanák Lakberendezés és Konyhastúdió Hanák Lakberendezés és Konyhastúdió
A mi célunk, hogy Önnek olyan konyhája, nappalija, és hálószobája legyen, ami lakásának ékköve, ahol a szépség és a...
Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem
Olasz bútorok teljes választéka design és klasszikus stílusban a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól....
Mezora Design - Fürdőszoba és konyhastúdió Mezora Design - Fürdőszoba és konyhastúdió
A Mezora Design 2010-ben megnyitott fürdőszoba és konyha stúdiójával új színt és stílust kíván meghonosítani a...