Russell Hobbs Buckingham ­– Király a vízforralásban

Csendes őszi és téli estéken, álmos reggeleken különösen jól esik egy pohár, forró ital, amihez a vizet ma már nem hagyományos teáskannában, hanem inkább a gyorsabb elektromos vízforralóval forraljuk fel.

 
A Russell Hobbs csendes vízforralója 75%-kal halkabban működik

A Russell Hobbs fogyasztói kutatásából viszont az is kiderül, hogy a megkérdezettek 62%-a túl hangosnak tartja a vízforralóját és ezzel az aránnyal egybe cseng azoknak a száma is, akik hajlandóak lennének többet fizetni egy csendesebb készülékért (60%). Az emberek praktikusnak találják a vízforralót, mert jóval rövidebb idő alatt forralja fel a vizet, mint ha ezt egy edényben, tűzhelyen tennénk. Ugyanakkor sokakat zavar, hogy erre a pár percre repülőtéri váróteremmé alakul át a lakásuk az átható zaj miatt.

Russell Hobbs Buckingham vízforraló

De lehet-e csendesebb egy vízforraló?
A választ a Russell Hobbs adta meg egy új technológia kifejlesztésével, ami 75%-kal csendesebb működést eredményez azokhoz a készülékekhez képest, amelyek nem rendelkeznek ezzel az újdonsággal. Ezt elsősorban az alapzat különleges borításával és egy diffúzor gyűrű beépítésével érték el, amely megtöri a vízbuborékokat. A kisebb buborékok pedig kevesebb zajt csapnak forráskor.  A másik fontos újítás a készülék gyorsasága, 50 másodperc alatt forral fel egy csésze vizet, illetve a gyors forralási sávokkal pontosan beállítható, hogy mennyi vizet akarunk készíteni, így nem kell fölöslegesen az 1,7 liter kapacitású vízforralót tele tölteni.

A cseppenésmentes kiöntő, a nyomásra nyíló fedél, a könnyen leolvasható, átlátszó vízszintkijelző mind-mind a kényelmet és a biztonságot növelik, ahogy a beépített vezetéktárolóval rendelkező 360°-os alap is.
A talapzaton végigfutó, működést jelző kék fény pedig azon kívül, hogy praktikus, igazán látványossá is teszi a csiszolt rozsdamentes acél felületű, elegáns logó bemarással készült, valóban “fenséges” megjelenésű Buckingham vízforralót, amely hagyományos és digitális kijelzős változatban is kapható.

Russell Hobbs Buckingham vízforraló

Digitális Buckingham – ideális vízhőfok a tökéletes aromákért
A digitális kijelzős vízforralónak nagy előnye, hogy 60-100 °C fok között beállítható a kívánt hőfok, így tökéletes tea vagy kávé készíthető el segítségével. Az igazi gourmet-k biztosan tudják, hogy sok minden múlik a forró vízen, amivel a tea vagy kávé aromáját kinyerjük. Ahhoz, hogy a kedvenc forró italunk gazdag ízét élvezhessük, megfelelő hőmérsékletű vizet kell használnunk. A jobb minőségű zöld teákat általában sok levéllel, 10-20 másodpercig kell áztatni és 60-65°C-ra visszahűtött vízzel kell leforrázni. Az egyszerűbb zöld teák levelei akár három percig is ázhatnak 70-85°C-os vízben, a minőségi fekete teákat pedig nagy mennyiségű levéllel, fél perctől két percig tartó áztatási idővel, forrásban lévő vízzel készítsük el. A kávéhoz a 90°C-os víz a legideálisabb. A digitális Buckingham vízforralónál ez pusztán beállítás kérdése, így az ínyencek is könnyen igazi kávé- vagy teaélménnyel gazdagodhatnak. 

Russell Hobbs Buckingham vízforraló talpRussell Hobbs termékek:

 Russell Hobbs logo

www.hu.russellhobbs.com


Lakberendezési üzletek

Koper Konyha- és gyerekbútor stúdió, üvegtégla centrum Koper Konyha- és gyerekbútor stúdió, üvegtégla centrum
Egyedi konyhabútorok és konyhai gépek Óbudán. Bemutatótermünkben színes gyerekbútor kollekciónkkal és széles...
Multikomplex Kft. - A páraelszívók szakértője Multikomplex Kft. - A páraelszívók szakértője
Páraelszívókból a legszélesebb méret-, design-, teljesítmény-, szín- és típusválasztékot kínáljuk Önöknek.
la home Lakberendezési Webáruház la home Lakberendezési Webáruház
Webáruházunk nyitásakor fő célunk volt egy olyan termékkínálat kialakítása, ami Magyarországon máshol nem elérhető....
Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem
Olasz bútorok teljes választéka design és klasszikus stílusban a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól....