A Russell Hobbs csendes vízforralója 75%-kal halkabban működik

A Russell Hobbs fogyasztói kutatásából viszont az is kiderül, hogy a megkérdezettek 62%-a túl hangosnak tartja a vízforralóját és ezzel az aránnyal egybe cseng azoknak a száma is, akik hajlandóak lennének többet fizetni egy csendesebb készülékért (60%). Az emberek praktikusnak találják a vízforralót, mert jóval rövidebb idő alatt forralja fel a vizet, mint ha ezt egy edényben, tűzhelyen tennénk. Ugyanakkor sokakat zavar, hogy erre a pár percre repülőtéri váróteremmé alakul át a lakásuk az átható zaj miatt.

Russell Hobbs Buckingham vízforraló

De lehet-e csendesebb egy vízforraló?
A választ a Russell Hobbs adta meg egy új technológia kifejlesztésével, ami 75%-kal csendesebb működést eredményez azokhoz a készülékekhez képest, amelyek nem rendelkeznek ezzel az újdonsággal. Ezt elsősorban az alapzat különleges borításával és egy diffúzor gyűrű beépítésével érték el, amely megtöri a vízbuborékokat. A kisebb buborékok pedig kevesebb zajt csapnak forráskor.  A másik fontos újítás a készülék gyorsasága, 50 másodperc alatt forral fel egy csésze vizet, illetve a gyors forralási sávokkal pontosan beállítható, hogy mennyi vizet akarunk készíteni, így nem kell fölöslegesen az 1,7 liter kapacitású vízforralót tele tölteni.

A cseppenésmentes kiöntő, a nyomásra nyíló fedél, a könnyen leolvasható, átlátszó vízszintkijelző mind-mind a kényelmet és a biztonságot növelik, ahogy a beépített vezetéktárolóval rendelkező 360°-os alap is. A talapzaton végigfutó, működést jelző kék fény pedig azon kívül, hogy praktikus, igazán látványossá is teszi a csiszolt rozsdamentes acél felületű, elegáns logó bemarással készült, valóban “fenséges” megjelenésű Buckingham vízforralót, amely hagyományos és digitális kijelzős változatban is kapható.

Russell Hobbs Buckingham vízforraló

Digitális Buckingham – ideális vízhőfok a tökéletes aromákért
A digitális kijelzős vízforralónak nagy előnye, hogy 60-100 °C fok között beállítható a kívánt hőfok, így tökéletes tea vagy kávé készíthető el segítségével. Az igazi gourmet-k biztosan tudják, hogy sok minden múlik a forró vízen, amivel a tea vagy kávé aromáját kinyerjük. Ahhoz, hogy a kedvenc forró italunk gazdag ízét élvezhessük, megfelelő hőmérsékletű vizet kell használnunk. A jobb minőségű zöld teákat általában sok levéllel, 10-20 másodpercig kell áztatni és 60-65°C-ra visszahűtött vízzel kell leforrázni. Az egyszerűbb zöld teák levelei akár három percig is ázhatnak 70-85°C-os vízben, a minőségi fekete teákat pedig nagy mennyiségű levéllel, fél perctől két percig tartó áztatási idővel, forrásban lévő vízzel készítsük el. A kávéhoz a 90°C-os víz a legideálisabb. A digitális Buckingham vízforralónál ez pusztán beállítás kérdése, így az ínyencek is könnyen igazi kávé- vagy teaélménnyel gazdagodhatnak. 

Russell Hobbs Buckingham vízforraló talp

Russell Hobbs termékek:

 Russell Hobbs logo

www.hu.russellhobbs.com