Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

Az Ajtóház Zrt. egyik meghatározó szereplője a hazai beltéri ajtó piacnak, amit az évek alatt növekvő eladásunk és folyamatosan bővülő csapatunk is bizonyít. Két bemutatóteremmel állunk a vásárlók rendelkezésére, Pesten a X. kerületben egy 200 m2-es és Budán a III. kerületben egy 100 m2-es helyiségben tekinthetőek meg az általunk gyártott és forgalmazott ajtók. Képzett és tapasztalt értékesítő kollégáink szakszerű segítséget nyújtanak az ajtók kiválasztásával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén.

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

Beltéri ajtó kínálatunkból:

A Dekor ajtó - a legolcsóbb project ajtó
A Dekorfóliás ajtók jelenleg a piac legkedvezőbb árú, utólag szerelhető ajtói. Rövid határidőn belül elérhető, fix méretű ajtónyílás esetén ideális megoldás. Ajtókínálatunk többsége rendelhető ebben a kivitelben, többféle színben és méretben. A Dekor ajtók fix méretűek, így ebben az esetben nincs lehetőség egyéni méret gyártására, illetve felülvilágító és tolóajtó kivitel rendelésére.

A CPL ajtó - egyedi méretek a legkedvezőbb áron
Közép kategóriába tartozó, valós fát mintázó, karcálló Egger CPL felületű ajtó. Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben, 4 - 6 hét alatt gyártjuk le. A CPL ajtók előnye a széles színválasztékban, karc és parázsálló felületben és az egyéni igényeknek megfelelő gyártásban rejlik.

A festett egyedi ajtó - semmihez sem fogható felülettel, 3 év garanciával
Felső középkategóriába tartozó, a RAL színskála bármely színében elérhető, többféle mélységű marásmintával, üvegezhető, tökéletesen selymes felületű ajtó. A gyönyörű felület nagy előnye, hogy a porszórt eljárásnak köszönhetően az ajtólap egységesen körbe van fújva. Ezeket az ajtókat az egyedi megrendelői igények szerint 6-8 hét alatt gyártjuk le, tehát - kis túlzással - az ajtó bármilyen lehet. Az egyedi méreteken felül extrém méretek is elérhetők. A felülete ellenálló az aprólékos kézművesipari munkának köszönhetően.

A fafurnér egyedi ajtó - valódi nemes fa a lakásban 3 év garanciával
Prémium kategóriába tartozó, valódi nemes fa burkolatú ajtók, amit minden szempontból a megrendelő igényei szerint kézzel gyártunk le. A piacon fellelhető bármely fatípus vagy akár egzotikus trópusi fafajok is elérhetőek, amit igény szerint pácolással tovább lehet színezni. Az ajtókat teljesen egyedi megrendelői igények szerint 6-8 hét alatt gyártjuk le, egyedi méreteken felül extrém méretek is elérhetők. Pontos és precíz gyártásnak és a több rétegű lakkozásnak köszönhetően az ajtó minden része kemény és ellenálló, robosztus és nyílegyenes, szinte örök életű ajtólap szerkezet.

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

A Dekora Otthon Zrt. a széles kínálaton felül plusz szolgáltatásokkal is a megrendelők rendelkezésére áll:

A megrendelés és gyártás elengedhetetlen feltétele, hogy pontos méretekkel rendelkezzünk. Az Ajtóház Zrt. ezért nyújt ebben is segítséget megrendelői részére. Felmérő kollégáink előre egyeztetett időpontban keresik fel ügyfeleit és elvégzik a helyszínen az ajtónyílások pontos felmérését. Ezen felül a helyszínen felvetődő kérdésekre is szakszerű válaszokat tudnak adni.

Megrendelhető még az ajtók telepítése is. Az Ajtóház Zrt telepítő kollégái mind megbízható és szakképzett, évek óta beltéri ajtókkal foglalkozó szakemberek. Szintén előre egyeztetett időpontban keresik fel a megrendelőket és szakszerűen telepítik be a helyszínen a megrendelt ajtókat. Amennyiben ezt a szolgáltatást is megrendelik, úgy természetesen erre is garanciát vállalunk, így a garanciális időn belül probléma esetén is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

Az Ajtóház Zrt. honlapján számos referencia munkánk képe megtekinthető, ami az elégedett vevőinknek köszönhetően kerülhetett fel a www.ajtohaz.hu -ra.

Ajtóház Zrt.

Elérhetőségek:
1107 Budapest, Száva utca 8.

Tel: 06 1 433 2828
06 1 433 2829

1032 Budapest, Bécsi út 185.

Tel: 06 1 240 36 25