Házfelújítás minőségi egyedi méretre szabott beltéri tolóajtókkal az Ajtóháztól

Ajtóház Zrt. leginkább modern formavezetésű beltéri ajtóiról vált híressé, de számos esetben teljesítenek egyedi megrendeléseket is, mint a cikkünkben látható falban futó kivitelű és egyéb tolóajtók.

Jó minőségű nyílászáró választása esetén az ember hosszú távra gondolkodik. Joggal várhatja el azt is, hogy az egyedi méretekhez igazított ajtók tökéletesen illeszkedjenek a helyükre, és tökéletesen, könnyedén működjenek, akkor is, ha tolóajtós változatról beszélünk. Nem utolsó szempont az sem, hogy a nyilászáró küllemével, nemes anyagaival, kilincseivel hozzájárulnak az otthnosság, a harmónia, és a minőségi környezet érzetéhez.

Ajtóház beltéri és tolóajtók
 Ajtóház beltéri és tolóajtók

Ajtóház beltéri és tolóajtók tölgy színben

Ajtóház beltéri és tolóajtók tölgy fafurnér

Jelen munkánál az Ajtóháznak egy erdei kúriába kellett stílusban és méretben tökéletesen illeszkedő egyedi ajtókat gyártani.  A Megrendelő az Ajtoház referencia munkáinak hosszas tanulmányozását követően hajszál pontos elképzeléssel kereste fel a Száva utcai bemutatótermet, így a megrendelés felvétel meglehetősen gyorsan és zökkenőmentesen ment végbe.

Az  ajtók felülete természetesen nem lehetett más mint nemesfa burkolat - más néven fafurnér, - azon belül is a meglehetősen tradicionális rajzos tölgyre esett a választás. Ezt EL1059 Milesi páccal kellett felületkezelni annak érdekében, hogy a kültéri nyilászárókkal tökéletes harmóniába kerüljenek.

A kiválasztott típus a meglehetősen kockázatmentes, minden körülmények között elegáns hangulatot sugárzó Bilbao modell, amely pont annyira hangsúlyos amennyire azt a jóizlés megkívánja egy ilyen modern-klasszikus környezetben. Bár a New York beltéri ajtó ennek a modellnek az üveges variánsa, és ez a verzió is felvetődött, de végül a tele verzió mellett szólt több érv.

Műszaki tartalom tekintetében az ajtók mindent megkaptak ami szükséges lehet: helyhiányos - már amennyire helyhiányról beszélhetünk egy ekkora épület esetében - terek esetében falban futó toló változatban kerültek legyártásra. A rrémium kategóriás Tectus pántoknak köszönhetően minden nyíló ajtó falc nélküli kialakítású, tehát síkba záródnak. A mellékhelyiségek WC záras, az egyéb helyiségek biztonsági cilinder záras kilincseket kaptak. A garázsajtók a jobb szigetelés érdekében szigetelős csomagot, azaz automata küszöböt és furatolt faforgácslap betétet kaptak, igy  a kipufogógázt és a hideget is sikerült tökéletesen kizárni az előszobából.

Ajtóház beltéri és tolóajtók klasszikus ajtó

Ajtóház beltéri és tolóajtók fürdőszobába

Ajtóház beltéri és tolóajtók fürdőszobába

Ajtóház beltéri és falban futó tolóajtók

Ajtóház beltéri és tolóajtók, gardróbszoba

Megvalósulást követően a Megrendelő harmóniát és a kimagasló minőséget említette meg legygyakrabban, külön kihangsúlyozta a hatalmas tolóajtók egyújjas mozgathatóságát. 

 Ajtóház logo

1107 Budapest, Száva utca 8.
77 ajtóval 200nm-en várja vásáróinkat!

Telefon:06 1 433 2828, 06 1 433 2829

1032 Budapest, Bécsi út 185.
25 ajtóval 100 m2-en várja vásárlóinkat!
Telefon: 06 1 240 36 25 

www.ajtohaz.huAjtóház Zrt. - Egyedi ajtó egyedi méretben
Ajtóház Zrt. - Egyedi ajtó egyedi méretben
www.ajtohaz.hu
Egyedi dizájn beltéri ajtók! 200 m2-es ajtó és parketta stúdió, 39 mintaajtó, 2 budapesti helyszínen.
Budapest

Lakberendezési üzletek

Unikon - Beltéri ajtók, laminált lapok Unikon - Beltéri ajtók, laminált lapok
40 féle, Magyarországon egyedülálló minőségű Melamin - Akryl felületű ajtó.
Árnyékolás.hu - Kültéri és beltéri árnyékolók Árnyékolás.hu - Kültéri és beltéri árnyékolók
Kültéri és beltéri árnyékolók felméréstől a felszerelésig. Redőny, napellenző, télikert, pergola, terasz árnyékolók.
Ablak - Ajtó Stúdió Ablak - Ajtó Stúdió
Műanyag ajtók és ablakok, redőnyök, és szúnyogháló forgalmazása teljeskörű kivitelezéssel.
Szalafa - minőségi beltéri ajtók Szalafa - minőségi beltéri ajtók
A Szalafa Kft. az egyedi, minőségi beltéri ajtók, üveg- és tolóajtók hazai gyártója.