Legyen a kilincsed is stílusos!

Bár apróságnak tűnhetnek, a kilincsek mégsem elhanyagolható kiegészítői otthonunknak. Akár a bejárati ajtón, akár az egyes helyiségekbe lépünk be, első mozdulatunk a kilincsekhez vezet.

Kilincsgyár Pascal Door bemutatóterem

Hogy mihez érünk hozzá, és ezáltal milyen élmény és vizuális kép társul hozzá, nagyban meghatározza közérzetünket. Egy rosszul megválasztott kilincs bosszantó, kirívó lehet, míg a stílushoz passzolóban minden alkalommal kedvünket fogjuk lelni.

Modern íves kilincs

Modern és art deco kilincs

Modern krómozott kilincs
Manapság számos kilincstípus kapható, karosak, gombosak, és egyéb alakúak is. Ezek többféle anyagból, más-más mintázattal készülnek, és (főként külföldön) minden stílushoz találunk passzolót, legyen az modern, rusztikus, vagy épp indusztriális stílus. A modern, minimál stílushoz passzoló kilincsek letisztult vonalvezetésűek, szögletesek, vagy lekerekítettek, általában minél kisebb felületűek, főként rozettás kilincsek, akár szögletes rozettával. Anyaguk rozsdamentes acél, inox, króm vagy nikkel. Gyakoriak az ajtó felületébe simuló, szinte láthatatlan tolóajtókagylók, valamint bejárati ajtókon a hosszú, szinte az ajtó magasságában végigfutó hatalmas “kilincsek”.

Modern design kilincs

Kilincs webshop és bemutatóterem Kilincsgyár

Az ajtó színével azonos kilincs

A klasszikus stílust az íves, míves formák, cizellált részetek, díszítések jellemzik, és ez a kilincseken is visszaköszön. A hosszúcímes kilincsek réz és bronz felületűek, valamint különféle patinával felületkezeltek. Jellemzőek a gombos kilincsek is, valamint a kerámia- és porcelánbetétek használata.

Klasszikus kilincs
 
Hasonlóan az előzőekhez, a rusztikus stílusú kilincseknek is megvannak a maguk jellegzetes tulajdonságai. Ezek a kilincsek általában szintén díszítettek, de gyakran elnagyolt, szándékosan durván megmunkált részletekkel rendelkeznek. Ahogyan a klasszikus stílusú darabok, ezek is elsősorban hosszúcímesek. Anyaguk főként kovácsolt vas, esetleg antik réz, bronz. Bármelyik stílusban is gondolkodunk, érdemes az egész lakás, ház kilincseit azonos stílusúra hangolni, ezzel is összhangot teremtve a helyiségek, valamint a ház belső és külső megjelenése között. 

Kilincs bemutatóterem és Webshop

1038 Budapest, Fürdő utca 2. (Csillaghegy) - Több mint 500 kiállított kilincs
Telefon: 06 20 584 0742

www.kilincsgyar.hu

Kilincsgyár Pascal Door bemutatóterem

Pascal Door ajtó és kilincs bemutatóterem

Kilincs bemutatóterem és webshop

Kilincsgyár kilincs webshop

Kilincsgyár - Webáruház - Kilincsek és beltéri ajtó kiegészitők
Kilincsgyár - Webáruház - Kilincsek és beltéri ajtó kiegészitők
www.kilincsgyar.hu
Modern és klasszikus kilincsgarnitúrák széles választéka, rövid szállítási idő, kedvező szállítási díjak. több mint 10 gyártó termékpalettája az ország legnagyobb kilincs bemutatótermében. Kiemelt Maestro, Olivari, Mandelli, Tupai értékesítési pont!
Budapest

Lakberendezési üzletek

Szalafa - minőségi beltéri ajtók Szalafa - minőségi beltéri ajtók
A Szalafa Kft. az egyedi, minőségi beltéri ajtók, üveg- és tolóajtók hazai gyártója.
Árnyékolás.hu - Kültéri és beltéri árnyékolók Árnyékolás.hu - Kültéri és beltéri árnyékolók
Kültéri és beltéri árnyékolók felméréstől a felszerelésig. Redőny, napellenző, télikert, pergola, terasz árnyékolók.
Ajtóház Zrt. - Egyedi ajtó egyedi méretben Ajtóház Zrt. - Egyedi ajtó egyedi méretben
Egyedi dizájn beltéri ajtók! 200 m2-es ajtó és parketta stúdió, 39 mintaajtó, 2 budapesti helyszínen.
Kilincsgyár - Webáruház - Kilincsek és beltéri ajtó kiegészitők Kilincsgyár - Webáruház - Kilincsek és beltéri ajtó kiegészitők
Modern és klasszikus kilincsgarnitúrák széles választéka, rövid szállítási idő, kedvező szállítási díjak. több mint...