Ajtógyár – Egyedi és szabvány méretű beltéri ajtók - Velünk kinyílik a világ

Beltéri ajtó és kilincs bemutatóterem. Szakértelmünk, gyártói kapacitásunk, technológiai hátterünk és kreatív megoldásaink biztosítják ügyfeleink elégedettségét.

Elérhetőség

Web: www.ajtogyar.hu
Cím: 1038 Budapest, Fürdő 2. Térképen
Telefon: 06 1 240 7974
Fax: 06 1 430 1652
Mobil: 06 20 497 5379
Email: info@ajtogyar.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Kivitelezők, beruházók, tervezők és viszonteladók figyelmébe ajánljuk:
Cégünk a lakossági igények kiszolgálása mellett projectmunkákkal is foglalkozik, legyen szó társasházakról, lakóparkokról vagy közintézményekről. Vállaljuk project mennyiségű ajtók legyártását és a hozzájuk kapcsolódó szerkezetek, kiegészítők beszerzését és beépítését, akár a már meglévő elemekhez igazodóan.

Széles termékpalettánkkal (egyedi és szabvány belsőajtók, tűz-, füstgátló ajtók, falban, vagy fal előtt futó tolóajtók, üvegajtók, tapétaajtók, röntgen és hanggátló ajtók) minden igényt kielégítő megoldásokat nyújtunk partnereinknek. Amennyiben viszonteladóként szeretne egy dinamikusan fejlődő csapatnak a tagja lenni és élvezni az ezzel járó előnyöket, bátran keressen meg minket! Cégünk fő alapelvei közé tartozik a piaci változásokhoz való gyors alkalmazkodás és a korrekt üzleti magatartás, amit több száz elégedett ügyfél és referenciák igazolnak.

Egyre bővülő termékkínálatunkat megtekintheti bemutatótermünkben, 1038 Budapest, Fürdő utca 2. szám alatt. Nálunk egy helyen találja meg a normál és speciális igényeknek megfelelő beltéri ajtót, kilincset és parkettát.
A kiállított mintadarabok mellett szakértő kollégáink készségesen állnak rendelkezésére a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.


Ajtógyár bemutatóterem Ajtógyár bemutatóterem Ajtógyár bemutatóterem Ajtógyár bemutatóterem Ajtógyár bemutatóterem Falban futó ajtó Falban futó ajtó Tolóajtó megoldások Beltéri ajtó megoldások Igényes beltéri ajtók és kilincsek Fehér beltéri ajtó Egyedi színre festhető ajtó

Ahol még megtalálsz

Nyílászárók, Ablakok, Ablakpárkány, Ajtóbehúzó, Bejárati ajtók, Beltéri ajtók, Biztonsági ajtók, Biztonsági üveg, Burkolókeretek, Erkélyajtók, Fa bejárati ajtó, Fa beltéri ajtók, Fa tetőtéri ablakok, Harmonikaajtók, Kilincsek, Tetőtéri ablakok, Thermo üvegek, Tolóajtók, UV-szűrő fólia, Üveglapok, Zárak

Biztonság, Biztonsági ajtó