Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés

Felkészült csapatunk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását, szőnyegezését vállalja.

Elérhetőség:

Web: http://www.homedesignlakberendezes.com
Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46. Térképen
Telefon: 06 1 783 7007
Mobil: 06 70 609 3837
homedesignbuda@gmail.com


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Termékeink:

Függönyök: Voile, organza, lenvászon, selyem fényáteresztők és sötétítők nagy választékban.
Bútorszövetek: Közületi és lakossági használatra, modern és antik bútorokra egyaránt forgalmazunk jacquard, bársony, vászon, len, bőr, műbőr és lemosható szöveteket.
Tapéták, Gyermektapéták és -textilek: Designers Guild, York, Harlequin, Casadeco, Caselio és Rasch gyermek kollekciók széles választéka
Szőnyegek: Kézi csomózott és gépi tűzött szőnyegek gyors szállítási határidővel Belgiumból
Ágytakarók, ágyneműk: Kész, méretre gyártott ágytakarókat forgalmazunk különféle kivitelben. Varrodánk pedig, bármilyen méretre egyedi ágytakarók varrását vállalja.
Dísztárgyak: Praktikus, kedves, egyedi ajándék és dísztárgyak Belgiumból és Németországból.
Karnisok: Sín karnisok húzószerkezettel vagy anélkül, rúd karnisok fából, rézből alumíniumból,akár rejtett sínes megoldással is, japán panel és római roló szerkezetek széles választéka.

Galéria

Cikkeink

Designers Guild szőnyegek modern stílusú polgári otthonokba

Designers Guild szőnyegek modern stílusú polgári otthonokba

A Designers Guild szőnyegek a híres tervező, Tricia Guild által megálmodott komplett lakberendezési koncepció szerves részei. A szőnyegek tökéletesen illeszkednek a cég gyönyörű tapéta, függöny, és bútorszövet, de ezen felül még az előző évek, és más DG kollekciókhoz is tökéletesen párosíthatóak.
Modern szőnyeg kényelmesen webshopból

Modern szőnyeg kényelmesen webshopból

A szőnyeg a webshopban is könnyen beszerezhető lakberendezési termékek közé tartozik. A HomeDesign lakberendezési webshop modern otthonokhoz ajánl szépséges darabszőnyegeket.
Alhambra spanyol szövetek az üde gyerekszobához

Alhambra spanyol szövetek az üde gyerekszobához

A gyerekszobai lakástextil tervezők szívvel-lélekkel, legjobb tudásuk szerint, és nagy empátiával terveznek. Több célnak is meg kell felelniük. Kellemes tapintású anyagon barátságos, kellemes, izgalmas motiváló, játékos vagy éppen vidám minták jelenjenek meg.