Alkonylámpa - Lámpa és csillár webáruház

Az alkonylámpa.hu webáruház több mint 11.000 féle világítótestet tartalmazó termékkínálat rendelkezik. Legyen az modern lámpa vagy klasszikus csillár, fürdőszobai lámpa vagy kültéri világítás.

Elérhetőség

Web: www.alkonylampa.hu
Cím: 6600 Szentes, Szarvasi út. 3. Térképen
Telefon: +36 (20) 551-8403
Mobil: +36 (20) 551-8403
Email: info@alkonylampa.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A webáruházunkban forgalmazott termékek kizárólag magas minőségű vezető gyártók termékei.

Böngésszen kényelmesen és vásároljon biztonságosan, webáruházunk teljes termékválasztéka a nap 24 órájában elérhető, online rendeléseit rendszerünk folyamatosan rögzíti. Áruházunk ingyenes alkalmazása már iOS eszközökön is elérhető, mely könnyű és egyszerű böngészést tesz lehetővé mobileszközén. Így lehetőséget biztosítunk, hogy Ön akár egy kávézó teraszáról is egyszerűen és kényelmesen kiválaszthassa és megrendelhesse kedvenc lámpáját.

Kövesse folyamatos akcióinkat és csatlakozzon Facebook rajongói táborunkhoz, hiszen jelentős kedvezménnyel juthat egyes termékekhez. Alkony-Ker Kft.

Cikkeink

Az okosotthon fontos tartozéka: az okos világítás Az okosotthon fontos tartozéka: az okos világítás
Ma már tény, hogy a jelenlegi fejlesztések az okosotthonok kialakítása irányába tartanak, vagyis otthonunk elemei a jövőben okostelefonról irányíthatóak lesznek. Minden vezeték nélkül fog működni, és eszközeink egymással is képesek lesznek kommunikálni. Ennek egyik első eleme az okos világítás.
2015. máj 14.

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Lámpák

Fürdőszoba, Tükör, lámpa

Világítás, Állólámpák, Csillárok, Exkluzív lámpák, Fali lámpák, Gyerekszobai lámpa, Képmegvilágító, Klasszikus lámpák, Konyhai lámpák, Kültéri lámpák, Lámpa, Lámpabúrák, Lámpaernyők, Led világítás, Spot lámpák