Antik Centrum - Mozaiklap, cementlap, címeres tégla

A szentendrei Antik Centrum 20 éve foglalkozik cementlapok és mozaiklapok kereskedelmével. Új termékek a betonhatású, fahatású gres lapok és a fagyálló kültéri burkolat, metró csempék.

Elérhetőség

Web: www.acdesign.hu
Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 10/a. Térképen
Telefon: +36-26-318-066
Mobil: +36-20-9577-682
Email: antikcentrum@antikcentrum.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Akár közel 100.000 darabos antik cementlap készletünkből, akár a készleten tartott új gyártású padlólapokból és falicsempékből választ, biztos lehet benne, hogy a cementlappal burkolt terek igazi értéket sugároznak majd.

További termékek: Régi kerítés, kút, szobor, régi bontott építőanyag, bútorveretek, címeres tégla, bélyeges tégla.

Sok-sok év kitartó munkájának köszönhető, hogy az utóbbi időben a belsőépítészek, tervezők, lakberendezők ismét felfigyeltek ezekre az elfeledett, régmúltat idéző mozaik és cementlapokra. Ennek köszönhetően Budapesten és országszerte számtalan szórakozóhelyen, éttermekben, kávézókban és teázókban lehet találkozni a tőlünk vásárolt antik és új gyártású cementlapjainkkal, melyek jó példával járnak el a közízlés formálásában is.

Cementlap, fagyálló cementlap, kültéri burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat

Cikkeink

Fózolt fényes fehér metró csempe a legjobb áron Szentendrén Fózolt fényes fehér metró csempe a legjobb áron Szentendrén
Vásárolj kedvező, 3.900 Ft/m2 áron fózolt, fehér, fényes 10x20 cm-es metró csempét raktárkészletről, akár szombaton, vagy vasárnap is Szentendrén az Antik Centrumban!
2016. febr 12.
Cementlapok és különleges burkolatok akciója szeptember végéig! Cementlapok és különleges burkolatok akciója szeptember végéig!
Szentendrén az Antik Centrumban szeptember 30-ig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz cementlapot, mintás burkolatkülönlegességeket, fahatású parkettát. Sok termék raktárkészletről azonnal vihető.
2015. szept 15.
A dekoráció divatos formái - konyhafal burkolatok cementlappal és metró csempével A dekoráció divatos formái - konyhafal burkolatok cementlappal és metró csempével
Új konyhánk tervezésekor érdemes arra is gondolni, hogy a felső szekrénysor alatti falszakaszra vagy a munkalap mögé milyen falburkolat kerüljön. Ma elterjedtek az üveg és plexi megoldások is de a leglátványosabb megoldást mégis cementlap mintás burkolattal vagy egy stílusos metró csempével érhetjük el.
2015. jan 27.
Különleges burkolatok és kézzel festett terrakotta lapok Különleges burkolatok és kézzel festett terrakotta lapok
Burkolat karácsonyra? Igen, ez talán ritkán jut eszünkbe az ünnepeke előtt, de ha az Antik Centrum különleges burkolatait és megnézzük inspirálóan fognak hatni ránk. Egy megújuló konyha, fürdőszoba is lehet nagy meglepetés.
2014. nov 10.
Nagy őszi burkolat Akció az Antik Centrumban Nagy őszi burkolat Akció az Antik Centrumban
Itt van az ősz és az Antik Centrumba is megérkezett az őszi burkolat akció. 10-30%-os kedvezménnyel kaphatóak most készletről a mintás és egyszínű beltéri cementlap burkolatok.
2014. okt 09.
Különleges nagyméretű burkolat újdonságok Különleges nagyméretű burkolat újdonságok
Itt a tavasz és itt a burkolás ideje is. Az Antik Centrum új beltéri és kültéri burkolat kollekciókkal várja azokat akik különleges lapokat szeretnének a nappaliba, a konyhába, vagy éppen a teraszra.
2014. ápr 23.
Peronda spanyol cementlap imitációk Peronda spanyol cementlap imitációk
A cementlapok gazdag és izgalmas mintavilága több mint 100 éve hódít az építészetben és a lakberendezésben. Előállításuk lassabb, a készítés technológiája is eltér a kerámiáétól.
2014. febr 03.
Cementlap és mozaiklap burkolat most  20% kedvezménnyel az Antik Centrumban Cementlap és mozaiklap burkolat most 20% kedvezménnyel az Antik Centrumban
Ragadja meg az alkalmat és használja ki óriási 20%-os évindító akciónkat! Szentendrén az új cementlapjairól és kültéri burkolatairól híres Antik Centrum nagy változás előtt áll. Tavasszal új telephelyre költözik.
2014. jan 14.
Burkolatválasztás a sajtüzletbe Burkolatválasztás a sajtüzletbe
Budapesten a Mammut bevásárlóközpont mögötti Fény utcai piacon találjuk a Sajtost. A sajtüzlet tulajdonosa mindenképpen az Antik Centrum cementlapjaiból szerette volna burkolatot választani de hogy melyiket is, abban egy szakértő tanácsaira volt szüksége.
2013. nov 20.
Egzotikus cementlapok a nagyvilágból Egzotikus cementlapok a nagyvilágból
Különleges, izgalmas színekben és mintákkal megjelenő új egzotikus cementlapok forgalmazását kezdi meg az Antik Centrum. Az új német VIA járólapok mellett most a szintén új gyártású spanyol, kubai, mexikói, szicíliai és francia lapokkal bővül a választék.
2013. aug 13.
Patchwork játszótér cementlapokkal Szentendrén Patchwork játszótér cementlapokkal Szentendrén
A színes és mintás cementlapok felhasználására jellemző egy egyedi lerakási mód, a patchwork. Első hangzásra a patchwork-ről a foltvarrás juthat az eszünkbe, és nem is állunk messze az igazságtól, hiszen ott is többszínű anyagdarabkák összeillesztésével készül el a végleges mű.
2013. jún 27.
Mire figyeljünk cementlap vásárlásakor? Mire figyeljünk cementlap vásárlásakor?
A cementlap népszerűségével együtt megnőtt az ilyen lapokat árusító kereskedések száma is. Sokféle eredetű, sokféle minőségű és kidolgozottságú lap került a piacra, és nem árt ha tudjuk, hogy hogyan kell megvizsgálnunk egy ilyen lapot vásárlás előtt.
2013. jún 15.
Egyszínű cementlap arzenál klasszikus és modern enteriőrökbe Egyszínű cementlap arzenál klasszikus és modern enteriőrökbe
Magyarországon először vásárolhatnak raktárkészletről, magas minőségű német VIA egyszínű cementlapokat 19 féle színben. Nem tévedés. Sőt, mind kedvező induló áron. Ennyi szín megkönnyíti a választást ha burkolattervezés és burkolatvásárlás előtt állunk.
2013. máj 29.
Magas minőségű mintás és egyszínű német cementlapok jelentős kedvezménnyel Magas minőségű mintás és egyszínű német cementlapok jelentős kedvezménnyel
Ha unja már a hagyományos burkolatokat és valami egyedit és különlegeset szeretne, ismerje meg a cementlapokat és mozaiklapokat, melyeket most a készlet erejéig kedvezménnyel tud megvásárolni.
2013. máj 17.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Burkolatok, Beltéri díszítőelemek, Cementlap, Csempe, Dekorpanel, Díszcsík, Exkluzív burkolat, Falburkolat, Kőburkolat, Kőmozaik, Konyhacsempe, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Padlólap, Teraszburkolat

Építőanyag, Címeres tégla, Lépcsőlapok

Lépcső, korlát, Beltéri lépcső, Egyedi lépcső, Kültéri lépcső

Szakmai szolgáltatások, Hidegburkolás