Árnyéktech Kft. - Árnyékolástechnika, karnisgyártás

Nálunk mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő árnyékolástechnikai berendezéseit, akár egyedi elképzelés alapján is.

Elérhetőség

Web: www.arnyektech.hu
Cím: 1098 Budapest, Epreserdő u. 18. Térképen
Telefon: 06-1-280-6039
Fax: 06-1-280-6039
Mobil: 06-20-460-0907
Email: info@arnyektech.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Termékeink, szolgáltatásaink:

Redőny, Műanyag redőny, Alumínium redőny

- Építkezés előtt és közben szakmai tanácsok
- Belsőépítészeti tanácsok helyszíni ajánlattal
- Profi takarítógéppel a munkavégzést követően igény szerint az eredeti állapotot visszaállítjuk.
- Közületeknek, cégeknek magánszemélyek részére is
- Karnisgyártás

Termékeink:

Műanyag redőny, alumínium redőny, faredőny, reluxa, fa reluxa, szúnyogháló, roletta, napellenző, motorok, távirányítás, szalagfüggöny, sínes karnis, rúdkarnis, napháló, harmonikaajtó

Munkavégzés akár az ország egész területén!

Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft. Redőny és árnyékolás Budapest, Árnyéktech Kft.

Cikkeink

Árnyékolástechnika és árnyékolók a lakberendezésben Árnyékolástechnika és árnyékolók a lakberendezésben
Napjainkban az otthonunk igényeivel kapcsolatosan magasak az elvárásaink. Kényelmes, esztétikus és praktikus megoldásokat keresünk. Pihenésünk, napi teendőink közben szükségünk van az árnyékolásra, a helyiségek sötétítésére vagy éppen sok-sok fényre, hogy jobban kiemelje a belső terek színeit.
2016. máj 09.

Ahol még megtalálsz

Árnyékolás, Alumínium redőny, Belső árnyékolók, Fa redőny, Fa reluxa, Külső árnyékolók, Kültéri roletta, Motorok, vezérlők, Napellenzők, Pliszé függöny, Redőnyök, Reluxák, Roletták, Rolók, Szalagfüggöny, Szúnyoghálók, Zsalúzia

Függöny, Egyedi karnis, Függönykarnisok