AZDesign - Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező

AZDesign - Lakberendezési ötletek. Harmonikus otthon és kert kialakítása.

Elérhetőség

Web: www.azdesign.hu
Cím: 7090 Tamási, Térképen
Telefon: +36 20 772 8166
Mobil: +36 20 772 8166
Email: azdesign@azdesign.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Andok Zsuzsanna vagyok.

1977-ben születtem Szekszárdon. Családommal, férjemmel és két fiúgyermekemmel Tamásiban élek.

Már az óvodában szék volt a jelem, ezt akkor még nem tekintettem égi jelnek.

Informatikus és közgazdász diplomával főiskolai tanulmányaim után évekig web programozóként dolgoztam. Hiányzott az alkotás öröme, a kézzel fogható alkotásé, melyet gyerekkoromban sokat műveltem: varrtam, kötöttem, rajzoltam, barkácsoltam, babaházat rendeztem be saját készítésű bútorokkal.

A saját házunk tervezése és építése során jöttem rá, hogy az igazán kreatív alkotás szabadságát a lakberendezés és a kertépítés adja számomra.

2013-ban végeztem a Junior Art Centernél, emellett kertépítő vizsgát tettem az Oktávnál.

Nincs két egyforma lakás vagy két egyforma megbízó. Tudni kell beleélni magunkat megbízónk helyébe, a fejével gondolkodni, mit is szeretne otthonként, irodaként, üzletként látni, és a végeredmény tükrözze is egyéniségét. Lakberendezőként nem elég tudatában lenni a tervezési lehetőségeknek és elveknek, kreatívan megálmodni, majd megtervezni mindenféle 3D-s programokkal, hanem tudnunk kell tárgyalni a kivitelezőkkel, kalkulálni a költségekkel, szervezni a munkálatokat, beszerezni az anyagokat.

Vonz ez a fajta sokszínűség egyetlen szakmában, mely hivatásommá vált.

A kert már csak a ráadás. 

Facebook oldalam: www.facebook.com/AZDesignlakberendezes/

Andok Zsuzsanna nappali lakberendezés látványterv Andok Zsuzsanna fürdőszoba lakberendezés látványterv Andok Zsuzsanna irodaberendezés látványterv Andok Zsuzsanna nappali-étkező-konyha látványterv Andok Zsuzsanna hálószoba rock stílusban látványterv Andok Zsuzsanna nyaraló látványterv Andok Zsuzsanna lakberendező, kerttervező étkező látványterv Andok Zsuzsanna nappali-étkező-konyha látványterv Konyha látványterv Andok Zsuzsanna lakberendező Gyerekszoba látványterv Andok Zsuzsanna Hálószoba látványterv Andok Zsuzsanna Hálószoba látványterv 2 Andok Zsuzsanna Andok Zsuzsanna büfé látványterv Lakás berendezési tervek felülnézetből Andok Zsuzsanna Andok Zsuzsanna lakberendező, kerttervező Tamási

Cikkeink

AZDesign – Otthonteremtő tippek, lakberendezési tanácsok AZDesign – Otthonteremtő tippek, lakberendezési tanácsok
Tele vagy kérdésekkel, de nem tudod hol kezdd el, vagy kitől kérj segítséget? Bemutatkozik Andok Zsuzsanna lakberendező, enteriőrtervező szolgáltatásaival és látványterveivel.
2016. szept 06.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Kerttervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling