Baltex Home - Olasz fürdőszoba

Aktuális fürdőszoba, szaniter, csaptelep, otthoni wellness és burkolattrendek a legújabb termékekkel otthonába. Olaszországban képzett lakberendezőink segítenek kiválasztani az Önnek legjobb megoldást. Várjuk Önt honlapunkon és bemutatótermünkben!

Elérhetőség

Web: www.baltexhome.com
Cím: 2045 Törökbálint MAXCity , Tópark utca 1/a. Földszint 016. üzlet Térképen
Telefon: +36 23 500391
Email: home@baltex.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Modern és természetes színárnyalatú csempe újdonságok, padlólapok. Design szaniterek és exkluzív csaptelepek a használhatóság és a kényelem jegyében. Fürdőszoba bútorok tömör fából, bútorlapból. Csendes, hatékony és modern hidromasszázs kádak, zuhanykabinok olasz formatervezéssel. Bemutató szekrényekről, berendezett enteriőrökből munkatársaink segítségével választhatja ki kedvenc termékét, rendezheti be, újíthatja fel fürdőszobáját.

Szolgáltatásaink: Tanácsadás, tervezés, házhoz szállítás, beépítési segítség
Kulcsszavak: fürdőszoba, csempe, padlólap, burkolólap, hidromasszázs kád, fürdőkád, szaniter, csaptelep, fürdőszoba bútor, fürdőszobabútor, zuhanykabin, medence burkolat

Nyitvatartás:
Hétfőtől - Szombatig: 10-20 óráig
Vasárnap: 10-19 óráig

A Baltex Home Facebook oldala

Baltex Home Fürdőszoba - Gessi csaptelep Berloni Bagno fürdőszoba bútorok - Baltex Home Berloni Bagno fürdőszoba bútorok - Baltex Home Berloni Bagno fürdőszoba bútorok - Baltex Home Prémium kategóriás beltéri és kültéri burkolatok - Baltex Home Prémium kategóriás beltéri és kültéri burkolatok - Baltex Home Prémium kategóriás beltéri és kültéri burkolatok - Baltex Home Fahatású padlólapok - Baltex Home OLasz design burkolatok - Baltex Home Kültéri fagyálló burkolatok és greslapok Trendi fürdőkád és fürdőszobai szaniterek - Baltex Home Trendi fürdőkád és fürdőszobai szaniterek - Baltex Home Teuco wellness, hidromasszázs kádak Teuco wellness, hidromasszázs kádak

Cikkeink

Egyedi méretben rendelhető Calibe zuhanyzók, különleges ajtónyitási megoldásokkal Egyedi méretben rendelhető Calibe zuhanyzók, különleges ajtónyitási megoldásokkal
A zuhanyfülke kiépítése a fürdőszobában nagy körültekintést igénylő feladat a lakásfelújítás során. Alkalmazkodnunk kell a meglévő lehetőségekhez: alapterület, a bejáráshoz, ajtónyitáshoz rendelkezésre álló tér, lefolyó elvezetési lehetőségek és végül a szívünknek oly kedves design is fontos szempont.
2017. jan 22.
Nanotechnológia a fürdőszobában - bútorok kivételes tulajdonságokkal Nanotechnológia a fürdőszobában - bútorok kivételes tulajdonságokkal
Az olasz design nem csak egyedi STÍLUSA miatt kedvelt világszerte, de a termékek innovációs, technológiai tartalma is figyelmet, elismerést érdemel! Az olasz ARPA INDUSTRIAL új, korszakalkotó anyagot adott a formatervezők, belsőépítésze kezébe, mely új lehetőségeket nyitott a design világában.
2017. jan 11.
Miért jó választás egy elektromos radiátor azon túl, hogy minden nap száraz, meleg törölköző vár ránk? Miért jó választás egy elektromos radiátor azon túl, hogy minden nap száraz, meleg törölköző vár ránk?
A design radiátorok élvonalbeli gyártója, az olasz Tubes, küldetésének egyik fő motívuma a hagyományos radiátorokról alkotott kép megváltoztatása.
2016. dec 09.
Relaxáció, feltöltődés, funkció - Baltex Home fürdőszoba bútor katalógus Relaxáció, feltöltődés, funkció - Baltex Home fürdőszoba bútor katalógus
A Baltex Home legfrissebb fürdőszoba bútor összeállításában a prémium kategóriás fürdőszobák világába ad betekintést, ahol a funkciót professzionális tervezés és innovatív design egészíti ki.
2016. nov 25.
3D burkolat - egy csipetnyi művészi hangulat a térben 3D burkolat - egy csipetnyi művészi hangulat a térben
A három dimenziós falburkolatok felületei látványos, dinamikus, mégis monokróm hátteret teremtenek a belsőépítészeti terekbe, kiemelve a tér adottságait és az ott található bútorok formáit. Baltex Home 3D Burkolatok.
2016. nov 04.
Létezik fehérebb, simább, tartósabb szaniter a fürdőszobában? Létezik fehérebb, simább, tartósabb szaniter a fürdőszobában?
A CATAGlaze®-nek köszönhetően a tisztaság valóban a hófehér szaniter látványát jelenti a fürdőszobában. Az innováció egy különleges, titkos recept.
2016. júl 19.
Innovatív WC öblítési technológia a Flaminiától - GoClean Innovatív WC öblítési technológia a Flaminiától - GoClean
A Flaminia által kifejlesztett innovatív Goclean® rendszer teljesen új attitűdöt alakíthat ki a WC higiéniával kapcsolatban. Ennyire egyszerű és gyors még sosem volt maximális, baktérium mentes tisztaságot biztosítani a WC-ben.
2016. máj 29.
Május végéig tart a Baltex Home és az Atlas Concorde fahatású gres burkolat promóciója Május végéig tart a Baltex Home és az Atlas Concorde fahatású gres burkolat promóciója
A Baltex Home és az Atlas Concord olasz prémium kategóriás burkolatgyártó óriás elindította a tavaszi FOREST, magas minőségű gres burkolat programját. Ez egy válogatott hidegburkolat kollekció, ahol a természetes fa hatás és kerámia technológia egyesülése ad tökéletes befejezést a burkolt belső tereknek.
2016. febr 22.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Burkolatok, Beltéri díszítőelemek, Csempe, Díszcsík, Exkluzív burkolat, Falburkolat, Greslap, Kőburkolat, Kőmozaik, Konyhacsempe, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Mozaik csempe, Padlólap, Ragasztott burkolat, Teraszburkolat, Üvegcsempe, Üvegmozaik

Építőanyag, Ablakpárkányok, Lépcsőlapok

Fürdőszoba, Bidé, Hidromasszázs kád, Jakuzzi, Mosdókagyló, Mosdópult, Szaniterek, Üvegmosdó, Wc csésze

Fürdőszoba bútor, Exkluzív fürdőszobai bútor, Fürdőszoba szekrény, Polcok, Szennyestartó