Bányai Bútorok - Konyhabútor, Fürdőszoba bútor, Corian

Egyedi tervezésű modern és rusztikus konyhabútorok, elegáns fürdőszoba bútorok látványtervekkel, Corian konyhai és fürdőszobai megoldások.

Elérhetőség

Web: www.banyaibutorok.hu/hu/
Cím: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 20/a Térképen
Telefon: + 36 26 330341
Fax: + 36 26 330249
Email: banyai@bbmobel.com

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Konyhabútor: A Bányai® márka összeforrt az egyéni és exkluzív konyhabútorral, ami a legapróbb részletében is a legjobb minőséget képviseli. A bemutatott összeállítások lehetőségek csupán, tükrözni kívánják a bő elemválasztékunk adta lehetőségeket. Célunk, hogy széles frontválasztékunkból mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabot. Tervezőink segítségével így Ön egy személyre szabott, méretre készített Bányai® konyhabútor tulajdonosa lesz. 

Fürdőszoba bútor: A Bányai® fürdőszobabútorok sajátossága, hogy Ön az adott bútorcsalád lehetőségeit kihasználva megalkothatja személyre szabott Bányai® fürdőszobabútorát. Így a helyiség igényeihez maximálisan igazodó bútor a legjobb tudása szerint szolgálja Önt, kedves használó. 

Corian: Eredetiség, tartósság, formai szabadság. A Bányai Bútorok üzemében több mint húsz éve foglalkozunk Corian feldolgozással. A hosszú évek tapasztalata, és a folyamatos technológiai fejlesztések garantálják a minőséget. Legjobb tudásunk szerint, a legjobbat ajánljuk Önnek. 

Konyhagépeit is megvásárolhatja nálunk. Személyre szabott tanácsokkal segíjük Önt, a legideálisabb megoldás kiválasztásában. Választékunk: Miele, AEG, Elektrolux, Whirlpool, Küppersbusch, Bosh, Siemens, Bauknecht

Cikkeink

Praktikus fürdőszoba bútor megoldás Praktikus fürdőszoba bútor megoldás
A Bányai Bútorok által tervezett Picante II fürdőszoba bútor számos elemből összeállítható, létezik szimpla és dupla mosdós változatban is. Felső elemei is variálhatók, így választhatunk tükörlapos illetve tükrös szekrényes megoldást.
2012. okt 31.

Ahol még megtalálsz

Bútortípusok, Beépített bútorok, Egyedi bútorok, Minimál bútorok, Modern bútorok

Fürdőszoba bútor, Egyedi fürdőszobabútor, Exkluzív fürdőszobai bútor, Fürdőszoba szekrény, Polcok, Szennyestartó