Batu-Weinber Anita lakberendező - Werk Stúdió

Már a főiskolán elkezdtem rendezvényeket dekorálni, közben pedig megjelentek az első lakberendezési munkáim a hazai lapokban. Hivatalosan 1998-ban léptem a szakma rögös, de csodálatos útjára.

Elérhetőség

Web: werkstudio.hu
Cím: 1094 Budapest, Páva utca 32/b. Térképen
Mobil: +36 70 417 7544
Email: info@werkstudio.hu

Rólunk

Imádom, hogy egyszerre foglalkozhatom az emberekkel és a szépséggel! Szereplője voltam két design műsornak a TV2-n (Laktérítő, Szobaszervíz), terveztem kollekciót a Four Seasons szállodának, dolgoztam reklámügynökségeknek látványtervezőként, emellett megannyi magánlakás, családi ház felújítása, átalakítása kötődik a nevemhez/kezemhez. Mert bizony néha meg kell fogni a munka gyakorlati részét és az ecsetet is.

Elmondhatom, hogy a legjobb csapattal dolgozom egész Budapesten, Duday István vezetésével. Megvalósult munkáimat a kezdetektől Darabos György, neves enteriőr fotós jegyzi.

Rendszeresen publikálok, olykor tanítok s bár az elmúlt két évem inkább az anyaságról szólt, kíváncsian várom az új és újabb megbízásokat!

Nappali lakberendezés - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Étkező lakberendezés - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Modern nappali - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Nappali - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Hálószoba berendezés - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Werk Stúdió Hálószoba lakberendezés - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Romantikus fürdőszoba falburkolat - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió Hangulatos erkély - Batu-Weinber Anita Werk Stúdió

Cikkeink

Házhoz jön a lakberendező! Házhoz jön a lakberendező!
Az ünnepek közeledtével egyre erősebb bennünk a vágy, hogy valamit változtassunk az otthonunkon! A hangulatán, az elrendezésén, végre minden a helyére kerüljön. Ismerd meg Batu-Weinber Anita lakberendező egyedi ötletét!
2015. nov 09.
Weinber Anita és Wein Krisztina lett 2014 legjobb tervezőpárosa Weinber Anita és Wein Krisztina lett 2014 legjobb tervezőpárosa
A magyarországi lakberendezők rangos elismerését, az Év Lakberendező Teamje 2014. díjat idén Weinber Anita és Wein Krisztina vehette át Budapesten a Marriott Hotelben tartott gálaesten.
2015. ápr 16.
Lakberendezési ötletek a Szobaszerviz tervezőitől - videó - 5. rész Lakberendezési ötletek a Szobaszerviz tervezőitől - videó - 5. rész
A három remek lakberendező közül most Weinber Anita a Főtervező. A szerencsés kiválasztott Ági és Tomi, akik egy családi házban élnek. Eddig maguk építgették alakítgatták az egész belső teret.
2012. júl 31.
Lakberendezési ötletek a Szobaszerviz tervezőitől - videó - 2. rész Lakberendezési ötletek a Szobaszerviz tervezőitől - videó - 2. rész
A háromfős tervezőcsapat újabb feladatot kap. Vanda újépítésű másfél szobás kis lakását alakítják át látványos kiegészítőkkel. És persze Emilnek a zsiráfnak is méltó helyet kell találni.
2012. máj 22.
Lakberendezési ötletek a Szobaszerviz tervezőitől - videó - 1. rész Lakberendezési ötletek a Szobaszerviz tervezőitől - videó - 1. rész
A TV2 tavaly egy hatrészes lakberendezési műsort készített Szobaszerviz a Trend címmel. Három tervezőt kértek fel, hogy egy-egy helyiség profi átalakításával örvendeztessék meg az éppen kisorsolt jelentkezőt.
2012. máj 20.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling