Belsőépítészet - Sütő Kata és Sütő László

Sütő Kata és Sütő László belsőépítészek. Modern és minimál enteriőrök tervezése a legújabb trendek szerint látványtervekkel.

Elérhetőség

Web: www.suto.hu
Cím: 1021 Budapest, Ötvös János u. 1/b. Térképen
Telefon: 06 1 374 0838
Mobil: Sütő Kata: 06 30 9011367
Sütő László: 06 30 237 26 51
Email: info@suto.hu

Rólunk

Bemutatkozás:

- Terek komplex belsőépítészeti tervezése,
- Professzionális 3D látványtervek,
- Belsőépítészeti fővállalkozás,
- Tervezői művezetés

Sütő Kata Sütő László - Fürdőszoba látványterv Sütő Kata Sütő László - Modern nappali Sütő Kata Sütő László - Modern nappali design bútorokkal Sütő Kata Sütő László - Különleges fürdőszoba látványterv Sütő Kata Sütő László - Modern nappali belsőépítészeti kialakítása Sütő Kata Sütő László - Modern hálószoba Sütő Kata Sütő László - Minimál stílusú reggelizőpult Sütő Kata Sütő László - Lounge ülőgarnitúra látványterv Sütő Kata Sütő László - Egyedi fürdőszoba tervezés Sütő Kata Sütő László - Fotorealisztikus látványtervek készítése Sütő Kata Sütő László - Lounge terasz tervezése Sütő Kata Sütő László - Úszómedence és spa szekció

Cikkeink

KNRDY Steakhouse és bár - Belsőépítészeti tervezés: Sütő Interior KNRDY Steakhouse és bár - Belsőépítészeti tervezés: Sütő Interior
Laza de elegáns amerikai grillétterem, amely a csúcsminőségű steakekre fókuszál. A belsőépítészek design koncepciója: new york-i éttermek hangulatát felidézni a rendelkezésre álló tér adottságainak kihasználásával.
2013. febr 24.
Professzionális lakberendezés 40 nm-en Professzionális lakberendezés 40 nm-en
A megrendelői elvárás az volt csupán hogy egy társasházi 40 m2-es lakást úgy alakítsunk át, hogy ne lehessen érezni rajta az időt, legyen praktikus, jól használható. A Sütő Kata és Sütő László által készített fotorealisztikus látványterveken a végeredményt láthatjuk.
2013. febr 18.
Sütő Kata és Sütő László belsőépítészek munkái Sütő Kata és Sütő László belsőépítészek munkái
Sütő Kata és Sütő László lakberendező, belsőépítész pártól érkeztek szerkesztőségünkbe ezek a fotók legújabb munkáikból. A méltán neves tervezők az arányok és a mérték kialakításának mesterei.
2011. okt 09.
Trendi borbár minimál költségvetésből Trendi borbár minimál költségvetésből
A 2-es villamos Jászai Mari téri végállomása felé járók egy ideje már felfigyelhettek egy, a felületes szemlélőnek első pillantásra leginkább kávézónak vagy étteremnek tűnő új létesítményre. Ez a Drop Shop Borbár.
2011. jan 09.
Sütő Kata lakberendező legújabb munkáiból Sütő Kata lakberendező legújabb munkáiból
Sütő Kata és Sütő László lakberendező, belsőépítész pártól érkeztek szerkesztőségünkbe fotók legújabb munkáikból. A méltán neves tervezők az arányok és a mérték kialakításának mesterei. Anyagválasztásuk minden esetben magas minőséget képvisel.
2008. dec 11.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés