Bono Design - Colombini olasz gyerekszoba bútorok

A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (3-4 hetes) gyártási időhöz - kiváló ár/érték arány, valamint elképesztő szín- és elemválaszték társul.

Elérhetőség

Web: www.bonodesign.hu
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 81. Térképen
Telefon: 06-1/240-0242
Fax: 06-1/240-0242
Mobil: 06-30/223-2120
Email: info@bonodesign.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A modern, minimál és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett nappali-, gyermek- és hálószoba bútorok alkotják a teljes kollekciót.

Cikkeink

Prémium kategóriás olasz Colombini Golf Young ifjúsági bútorok a Bono Design stúdióból Prémium kategóriás olasz Colombini Golf Young ifjúsági bútorok a Bono Design stúdióból
Professzionális élettereket alkotunk a gyerekszobában és a tiniszobákban is. A Bono Design stúdió Colombini GOLF Young bútorai színt, életet, praktikumot és kényelmet visznek a tinik mindennapjaiba.
2017. szept 24.
Klasszikus stílusú gyerekbútorok a Bono Design Stúdióból Klasszikus stílusú gyerekbútorok a Bono Design Stúdióból
A Bono Design Lakberendezési stúdió olasz hagyományaihoz híven, a modern lakberendezés mellett a klasszikus stílust is képviseli. Új gyerekszobai kollekciója mesés látványvilágot hozhat, ami szerelem lesz első látásra.
2015. okt 20.
Ötletes és színes emeletes ágyas megoldások gyerekszobákhoz Ötletes és színes emeletes ágyas megoldások gyerekszobákhoz
Ahogyan nőnek gyermekeink, a kiságy kinövésével eljön az ideje a gyerekbútor vásárlásnak. A most bemutatott helytakarékos ötletes emeletes ágyakat a Bono Design Golf gyerekbútor sorozatából válogattuk.
2014. okt 13.
Colombini bútorok gyerekszobába, tiniszobába Colombini bútorok gyerekszobába, tiniszobába
Videó összeállítás a Bono Design által forgalmazott Colombini gyerekbútorokból. A színes vidám kombinációkat a kisebbeknek ajánljuk, a nagyobb tinik szobájába már a felnőttesebb, és trendi színösszeállításokat javasoljuk.
2013. ápr 18.
Trendi és praktikus tiniszoba ötletek fiúknak és lányoknak Trendi és praktikus tiniszoba ötletek fiúknak és lányoknak
A Bono Design az olasz Colombini gyerekszobabútorok kiemelt forgalmazója. GOLF nevű bútor kollekciója a baba- és gyerekbútorokon túl már a kamasz/tini korosztálynak is remek, minőségi bútorokat kínál.
2012. dec 18.
Bababútorba rejtett gyerekbútor Bababútorba rejtett gyerekbútor
A Bono Design lakberendezési üzletben magas minőségű, és a hosszú élettartamú prémium kategóriás olasz bababútokat találsz. A bútorelemek és a kiegészítők variálhatóságának köszönhetően, már a babaszoba megtervezése is egy élmény.
2012. nov 10.
Colombini olasz bababútor garnitúrák átalakítható elemekkel - a Bono Design kínálatában Colombini olasz bababútor garnitúrák átalakítható elemekkel - a Bono Design kínálatában
Az olasz Colombini bútorgyár a nagy sikerű gyerekszoba bútor kollekcióját bővítve 2012-es Milánói bútorkiállításra időzítve megalkotta a piciknek szóló Baby programját.
2012. máj 27.
Kicsiknek és tiniknek - Gyerekbútorok a Bono Design-tól Kicsiknek és tiniknek - Gyerekbútorok a Bono Design-tól
A rendkívül sokféle szín és innovatív megoldás célja, hogy gyermekeinknek egy személyre szabott teret adjunk, egy saját kis birodalmat, amelyet örömmel használnak játékra, tanulásra és szabadidős elfoglaltságokra.
2012. ápr 12.

Ahol még megtalálsz

Gyerekbútor, Ágykeret, Egyedi gyerekszoba, Emeletes ágy, Gyerekágy, Íróasztal, Játéktároló, Kisbútorok, Szekrény