Bono Design - Colombini olasz hálószoba bútorok

A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (3-4 hetes) gyártási időhöz - kiváló ár/érték arány, valamint elképesztő szín- és elemválaszték társul.

Elérhetőség

Web: www.bonodesign.hu
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 81. Térképen
Telefon: 06-1/240-0242
Fax: 06-1/240-0242
Mobil: 06-30/223-2120
Email: info@bonodesign.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A modern, minimál és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett nappali-, gyermek- és hálószoba bútorok alkotják a teljes kollekciót.

Cikkeink

Ilyen lehet a vadonatúj hálószobád, ha modern olasz stílusra vágysz Ilyen lehet a vadonatúj hálószobád, ha modern olasz stílusra vágysz
A Bono Design Stúdió 2015-ös hálószobai kollekciója a „SOGNO” vagyis az álom nevet kapta. Álom-hálószobák San Marinóból: valódi olasz design elérhető árakon.
2015. máj 04.
Lakberendezési ötletek a tökéletes hálószoba kialakításához Lakberendezési ötletek a tökéletes hálószoba kialakításához
A Bono Design Lakberendezési stúdiót hívtuk segítségül, hogy Colombini Golf hálószoba bútorait bemutatva adjon tanácsot az optimális és stílusos hálószoba kialakításához.
2013. nov 14.
Elegáns olasz tolóajtós gardróbszekrények Elegáns olasz tolóajtós gardróbszekrények
A Bono Design a stílusos olasz Colombini tolóajtós gardróbjainak számos variációját ajánlja. A szekrények szabadon álló, vagy térbe állítható változatokban is elérhetők.
2012. nov 21.
Colombini hálószoba bútorok az elegancia jegyében Colombini hálószoba bútorok az elegancia jegyében
Egyedi stílus, finom elegancia és visszafogott luxus jellemzik az általunk forgalmazott olasz hálószobai bútorokat és gardróbokat. A Colombini gyár ezen ismérvek mentén alakította ki bútor kollekcióját, mely felöleli az otthon szinte valamennyi helyiségét: a konyhabútoroktól kezdve a nappalikon át egészen a gyerekszobákig.
2011. febr 20.

Ahol még megtalálsz

Hálószoba bútor, Ágyak, Ágykeretek, Akasztós szekrény, Asztalok, Beépített szekrény, Egyedi hálószoba, Éjjeliszekrények, Exkluzív hálószobák, Franciaágyak, Lerakók, polcok, Médiatárolás