Bono Design - Colombini olasz konyhabútorok és lakberendezés

A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (3-4 hetes) gyártási időhöz - kiváló ár/érték arány, valamint elképesztő szín- és elemválaszték társul.

Elérhetőség

Web: www.bonodesign.hu
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 81. Térképen
Telefon: 06-1/240-0242
Fax: 06-1/240-0242
Email: info@bonodesign.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A modern, minimál és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett nappali-, gyermek- és hálószoba bútorok alkotják a teljes kollekciót. Az elképzelt bútor kompozíció kiválasztását 3D látványtervekkel segítjük.

Nyitva: H-P: 10:00-18:30
Szombat: 10:00-13:30

Cikkeink

Riviera - Egy konyhabútor többféle stílusban Riviera - Egy konyhabútor többféle stílusban
Amikor egy kortárs stílus a múltból építkezik, olyan lakberendezési jegyek egyvelegét eredményezheti, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy bármilyen stílusú szoba jellemzőit kiemelje. Ilyen a Riviera konyhabútor.
2017. nov 23.
Igényeink szerint alakítható városi stílusú Colombini Essenza konyhák Igényeink szerint alakítható városi stílusú Colombini Essenza konyhák
A Bono Design Lakberendezés méltán népszerű Colombini konyhabútorai idén tavasszal a Konyhakiállításon is bemutatkoztak. A modern Essenza sorozat, a vintage és loft stílushoz is kiválóan illeszkedik.
2017. ápr 25.
Bízd a modern konyhád megtervezését az olasz design szakértőire! Bízd a modern konyhád megtervezését az olasz design szakértőire!
A Pura konyhabútor kollekció azok számára lehet kitűnő választás, akik fogantyú nélküli konyhát szeretnének és már tudják, hogy a legújabb trendekhez, anyagokhoz, és színekhez szeretnék igazítani az új bútoraikat és semmiképpen sem szeretnének kompromisszumokat kötni.
2016. nov 26.
A szakértő válaszol - 3 kérdés a konyhaszigetről A szakértő válaszol - 3 kérdés a konyhaszigetről
Konyhaszigetekkel kapcsolatban felvetődő problémákról Kosztolník Csabát kérdeztük meg, aki 22 éve foglalkozik konyhabútorok tervezésével, jelenleg a Bono Design Stúdió ügyvezetője és a Colombini Casa partnereként az olasz design képviselője.
2016. aug 05.
A Bono Design konyhabútorok 5 új arca A Bono Design konyhabútorok 5 új arca
Budapesten a Bécsi út 81. szám alatt található a Bono Design Stúdió, ahol a Colombini olasz design konyhabútorok legújabb modelljeivel ismerkedhettek meg.
2016. márc 05.
Essenza, a loft és a minimál stílus konyhabútora Essenza, a loft és a minimál stílus konyhabútora
Megszülető lakberendezési stílusunkhoz, otthonunk arculatához olykor nehéz a legjobb konyhabútort kiválasztani. Az Essenza konyhabútor feloldja a kompromisszumokat és illeszkedni fog a loft és minimál környezetbe is.
2015. nov 25.
Vintage konyhabútorok a romantikus városi stílus kedvelőinek Vintage konyhabútorok a romantikus városi stílus kedvelőinek
A Bono Design Stúdió a Colombini konyhabútorok kiemelt forgalmazója. Vintage kollekciójuk a városi környezethez is ajánl finom, elegáns színeket használó romantikus megjelenésű konyhabútorokat.
2015. febr 13.
Elegáns anyagok és rafinált színkombinációk: vadonatúj Lungomare konyhák a Bono Design Stúdióból Elegáns anyagok és rafinált színkombinációk: vadonatúj Lungomare konyhák a Bono Design Stúdióból
A konyha életterünknek egy folyton pezsgő területe, így fontos hogy szépségével is minden nap elbűvöljön minket. A Bono Design a formatervezés szakértő, az olasz Colombininek legújabb konyhabútor sorozatát hozta most el Önöknek.
2014. jún 05.
Ünnepélyes, elegáns és alkalmazkodó – a fehér konyhabútor Ünnepélyes, elegáns és alkalmazkodó – a fehér konyhabútor
Konyhabútor tervezéskor számos szempontot veszünk figyelembe. A vezetékek, kiállások, konnektorok mennyiségét és helyét, az ergonómiai sorrendet, de egyvalami mindent felülír: a bennünk kialakult stílusos és magával ragadó konyha víziója mely ezt követően a mindennapjaink része lesz akárcsak egy új családtag.
2014. jan 02.
Colombini Glossy - Teret engednek a főzésnek Colombini Glossy - Teret engednek a főzésnek
Óbudán a Bécsi út 81. szám alatt található a Bono Design bemutatóterme, ahol a Colombini konyhabútorok teljes palettájából választhatnak a modern olasz design kedvelői.
2013. nov 03.
Stílusos és ergonómikus Paragon Glam olasz konyhabútorok Stílusos és ergonómikus Paragon Glam olasz konyhabútorok
Ha már eldöntötte, hogy modern olasz konyhabútort szeretne feltétlenül keresse fel a Bono Design Bécsi úti bemutatótermét ahol a választék, a látványtervezés és a szakértő tanácsadás segít a végleges döntés meghozásában.
2013. jan 24.
Szereti Ön az olasz konyhát? Szereti Ön az olasz konyhát?
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors, 3-4 hetes gyártási időhöz - kiváló ár/érték arány, valamint elképesztő szín- és elemválaszték társul.
2011. jún 01.

Ahol még megtalálsz

Bútortípusok, Beépített bútorok, Design bútorok, High-tech bútor, Minimál bútorok, Modern bútorok

Konyhabútor, Egyedi konyha, Exkluzív konyhák, Fogantyúk, Konyhabútorok, Konyhastúdió, Munkalapok, Olasz konyhabútor, Vasalatok