Bono Design - Colombini olasz nappali bútorok

A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (3-4 hetes) gyártási időhöz - kiváló ár/érték arány, valamint elképesztő szín- és elemválaszték társul.

Elérhetőség

Web: www.bonodesign.hu
Cím: 1037 Szeged, Bécsi út 81. Térképen
Telefon: 06-1/240-0242
Fax: 06-1/240-0242
Mobil: 06-30/223-2120
Email: info@bonodesign.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A modern, minimál és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett nappali-, gyermek- és hálószoba bútorok alkotják a teljes kollekciót.

Cikkeink

Fiatalos, variálható és stílusos olasz nappalik Fiatalos, variálható és stílusos olasz nappalik
Ha olasz nappali bútort keresel, ami legyen fiatalos, stílusos, variálható, és ne kelljen kompromisszumokat kötni, akkor keresd fel a Bono Design Stúdiót Budapesten a Bécsi út 81. szám alatt.
2014. ápr 23.
Milánói trendszínek a Colombini új nappali bútorain Milánói trendszínek a Colombini új nappali bútorain
A Colombini 2012-es nappali bútor programja új dimenziókat nyit meg az elemek elrendezése terén: a multimédiás funkciók és a tárolók kombinálásával és színválasztásában is az idei milánói trendeket hozza.
2012. jún 11.
Bono Design olasz nappali bútorok Bono Design olasz nappali bútorok
Stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik az általunk forgalmazott olasz nappali bútorokat. A Colombini gyár ezen ismérvek mentén alakította ki bútor kollekcióját, mely felöleli az otthon szinte valamennyi helyiségét: a konyhabútoroktól kezdve a nappalikon és gyerekszobákon át egészen a gardróbokig és hálószobákig.
2011. jún 03.

Ahol még megtalálsz

Nappali bútor, Dohányzóasztal, Exkluzív nappali berendezés, Kanapéágy, Könyvespolcok, Könyvszekrény, Nappali szekrény, Sarokgarnitúra, Tv szekrény, Vitrin