Bono Design - Prémium kategóriás beépíthető készülékek

Kitűnő konyhabútorainkhoz prémium minőségű és megjelenésű beépíthető konyhai gépeket ajánlunk a legnevesebb forgalmazóktól.

Elérhetőség

Web: www.bonodesign.hu
Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 81. Térképen
Telefon: 06-1/240-0242
Fax: 06-1/240-0242
Email: info@bonodesign.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

A modern, minimál és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett nappali-, gyermek- és hálószoba bútorok alkotják a teljes kollekciót. Az elképzelt bútor kompozíció kiválasztását 3D látványtervekkel segítjük.

Nyitva: H-P: 10:00-18:30
Szombat: 10:00-13:30

Cikkeink

Újdonság a konyhában: megérkezett az Electrolux sous-vide funkciós kombi-gőzsütője Újdonság a konyhában: megérkezett az Electrolux sous-vide funkciós kombi-gőzsütője
Bemutatkozott az Electrolux sous-vide funkciós gőzsütő. A Bono Design stúdióban Vevőink megismerkedhetnek a beépíthető sütők okostelefonokhoz hasonlóan érintéssel vezérelhető színes TFT kijelzőjével, az e-szakácskönyvvel, sőt többet is megtudhatnak a szuvidolás rejtelmeiről.
2014. márc 12.
Pirolitikus sütőtisztítás gombnyomásra Pirolitikus sütőtisztítás gombnyomásra
Minden második ember legfőbb ellenvetése a sütőkkel szemben, hogy időnként ki kell őket takarítani és minden negyediket az zavarja, hogy a készüléke nem süt elég egyenletesen, vagy nem elég gyorsan.
2014. márc 11.

Ahol még megtalálsz

Fürdőszoba, Mosógépek, Szárítógép

Konyhai gépek, Edénykészlet, Elektromos sütő, Fagyasztószekrény, Gáz főzőlap, Gáztűzhely, Háztartási kisgépek, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Kerámia főzőlap, Konyhai csaptelep, Konyhai kiegészítők, Mikrohullámú sütő, Mosogatógép, Mosogatótálca, Páraelszívók