Carlo Carletti Design

A 3D Carlo Carletti Design egyedi konyhabútorokat, beépített szekrényeket, irodabútorokat, ágyakat, nappali- és hálószoba bútorokat gyárt a Magyarországon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból.

Elérhetőség:

Web: http://www.egyedibutor.net
Cím: 1119 Budapest, Andor utca 24-28 Térképen
Mobil: 06 30-633-8210
info@egyedibutor.net


Házhoz szállítás:

Beépített szekrény vasalatainkra 10 év, konyhabútor vasalatainkra bútor élettartam garanciát vállalunk. A nem általunk gyártott termékeket (Fagor beépített háztartási gépek, Rottex és Cardo matracok, Stilla étkezőgarnitúrák és német fém vázas székek, bútor szerelvények) Magyarországon a legjobb áron mi áruljuk.

Egyedi bútorgyártásunk a magas minőségű alapanyag felhasználás mellett is vetekszik a silány minőségi gyártók áraival. Egy általános példa: Konyhabútoroknál más gyártóknál az alap fióksín egy gyenge szerkezet (fiók oldalt egy műanyag görgő egy fehér sínen 120Ft), nálunk az alap fióksín Blum csillapítós (Csúcs termék a piacon) precíz szerkezet élettartam garanciával beszerzési áron 3.800Ft. Ezekből az apró elhanyagolhatónak hitt dolgoktól függ, hogy Önnek használat során rengeteg örömet vagy bosszúságot fog okozni otthonra megálmodott konyhabútora.

Szolgáltatásaink:
· Ingyenes konzultáció
· Ingyenes bútortervezés és látványtervezés
· Ingyenes, kötelezettségmentes felmérés

Stílus: Nálunk a legtöbb esetben minimál stílusú bútorokat rendelnek, de készítünk rusztikus marással tömör fa ajtós konyhabútorokat, robusztus fa íróasztalokat is. Mivel egyedi igények szerint gyártunk, vevőink több száz pácszínből, front marásból, a fadekortól az MDF-en és a furnéron át a tömör fáig a létező bármely bútoripari alapanyagból választhatnak.

Galéria

Cikkeink

Villanykapcsoló a bútorral és a parkettával azonos színben?

Villanykapcsoló a bútorral és a parkettával azonos színben?

A Carlo Carletti Kft. csúcskategóriás egyedi minimál stílusú bútorok gyártójának fejlesztette ki azt a technológiát, amellyel képes bármilyen fából és akril-üvegből egyedi villanykapcsoló kereteket gyártani a Siemens elit kategóriájú villanykapcsolói számára.
Carlo Carletti tolóajtós gardróbok és beépített szekrények

Carlo Carletti tolóajtós gardróbok és beépített szekrények

A modern lakberendezésben a tolóajtós beépített szekrények egyre nagyobb szerepet kapnak legyen szó otthoni vagy irodai alkalmazásáról. Használhatjuk őket térelválasztónak, tér strukturálónak, térnövelőnek, és dizájn elemnek is rendkívül erősek.
Aachen Design egyedi konyhabútor megoldások

Aachen Design egyedi konyhabútor megoldások

Az Aachen Design a modern konyhabútorok, beépített szekrények, hálószoba és nappali bútorok és gardróbszekrények egyik legfejlettebb tervezője és gyártója Magyarországon.