Carlo Carletti Design

A 3D Carlo Carletti Design egyedi konyhabútorokat, beépített szekrényeket, irodabútorokat, ágyakat, nappali- és hálószoba bútorokat gyárt a Magyarországon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból.

Elérhetőség

Web: www.egyedibutor.net
Cím: 1119 Budapest, Andor utca 24-28 Térképen
Mobil: 06 30-633-8210
Email: info@egyedibutor.net

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Beépített szekrény vasalatainkra 10 év, konyhabútor vasalatainkra bútor élettartam garanciát vállalunk. A nem általunk gyártott termékeket (Fagor beépített háztartási gépek, Rottex és Cardo matracok, Stilla étkezőgarnitúrák és német fém vázas székek, bútor szerelvények) Magyarországon a legjobb áron mi áruljuk.

Egyedi bútorgyártásunk a magas minőségű alapanyag felhasználás mellett is vetekszik a silány minőségi gyártók áraival. Egy általános példa: Konyhabútoroknál más gyártóknál az alap fióksín egy gyenge szerkezet (fiók oldalt egy műanyag görgő egy fehér sínen 120Ft), nálunk az alap fióksín Blum csillapítós (Csúcs termék a piacon) precíz szerkezet élettartam garanciával beszerzési áron 3.800Ft. Ezekből az apró elhanyagolhatónak hitt dolgoktól függ, hogy Önnek használat során rengeteg örömet vagy bosszúságot fog okozni otthonra megálmodott konyhabútora.

Szolgáltatásaink:
· Ingyenes konzultáció
· Ingyenes bútortervezés és látványtervezés
· Ingyenes, kötelezettségmentes felmérés

Stílus: Nálunk a legtöbb esetben minimál stílusú bútorokat rendelnek, de készítünk rusztikus marással tömör fa ajtós konyhabútorokat, robusztus fa íróasztalokat is. Mivel egyedi igények szerint gyártunk, vevőink több száz pácszínből, front marásból, a fadekortól az MDF-en és a furnéron át a tömör fáig a létező bármely bútoripari alapanyagból választhatnak.

Cikkeink

Villanykapcsoló a bútorral és a parkettával azonos színben? Villanykapcsoló a bútorral és a parkettával azonos színben?
A Carlo Carletti Kft. csúcskategóriás egyedi minimál stílusú bútorok gyártójának fejlesztette ki azt a technológiát, amellyel képes bármilyen fából és akril-üvegből egyedi villanykapcsoló kereteket gyártani a Siemens elit kategóriájú villanykapcsolói számára.
2013. márc 04.
Carlo Carletti tolóajtós gardróbok és beépített szekrények Carlo Carletti tolóajtós gardróbok és beépített szekrények
A modern lakberendezésben a tolóajtós beépített szekrények egyre nagyobb szerepet kapnak legyen szó otthoni vagy irodai alkalmazásáról. Használhatjuk őket térelválasztónak, tér strukturálónak, térnövelőnek, és dizájn elemnek is rendkívül erősek.
2012. ápr 20.
Minőségi egyedi konyhabútorok Blum vasalatokkal Minőségi egyedi konyhabútorok Blum vasalatokkal
Ha maximálisan odafigyelnek az igényeinkre az elképzeléseink elmondásakor, és a látványterv is visszatükrözi mindezt, vagy még többet, akkor tudhatjuk: jó helyen járunk.
2009. nov 25.
Étkezőgarnitúra trend a Carlo Carletti Bútorstúdió ajánlásával Étkezőgarnitúra trend a Carlo Carletti Bútorstúdió ajánlásával
A minimáltól a rusztikusig az általunk forgalmazott Stilla divatos étkezőgarnitúrákat gyárt tömör fából, vagy furnérozott asztallappal, tömör fa lábakkal.
2008. dec 06.
Aachen Design egyedi konyhabútor megoldások Aachen Design egyedi konyhabútor megoldások
Az Aachen Design a modern konyhabútorok, beépített szekrények, hálószoba és nappali bútorok és gardróbszekrények egyik legfejlettebb tervezője és gyártója Magyarországon.
2008. ápr 02.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Látványtervezés

Bútortípusok, Beépített bútorok, Egyedi bútorok, Irodabútor, Minimál bútorok

Dolgozószoba, iroda, Egyedi irodabútor, Íróasztalok, Iroda konténer, Irodabútorok, Számítógépasztal, Szekrények, Tárgyaló asztal, Vezetői bútorok

Étkező bútor, Egyedi étkező, Étkezőasztalok, Étkezőszékek

Gardrób, Beépített szekrények, Egyedi gardrób, Gardróbszekrény, Tároló doboz, Tolóajtós szekrények

Hálószoba bútor, Ágyak, Ágykeretek, Akasztós szekrény, Beépített szekrény, Egyedi hálószoba, Franciaágyak

Konyhabútor, Egyedi konyha, Fogantyúk, Konyhabútorok, Konyhastúdió, Munkalapok

Nappali bútor, Dohányzóasztal, Egyedi nappali bútor, Könyvszekrény, Nappali szekrény