Csipkelengye Webáruház

A Csipkelengye Webáruházban kézzel készült vintage, shabby chic és romantikus stílusú lakástextileket, ágyneműket, törölközőket, fürdőköpenyeket, konyharuhákat, abroszokat vásárolhatsz.

Elérhetőség

Web: www.csipkelengye.hu

Mobil: +36 70 333 5373
Email: info@csipkelengye.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

A kelengye szó hangzása a régmúlt szép idők tradicionális hangulatát idézi meg. Ezt a hangulatot fűszereztük meg textíliáinkon az oly sokszor visszaköszönő, romantikus csipkés vonalakon keresztül némi romantikával. A kelengye szó jelentéséhez kapcsolódva építettük fel kollekciónkat, érintve a családi ünnepeket, úgymint gyermekszületés, házasságkötés, keresztelő, karácsony, születés- és névnap. Minden termék kapcsolatot teremt ezen ünnepek közül valamelyikkel és használójával.

Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megálmodásában, hogy melegséget és különlegességet csempésszünk általuk az otthonokba. Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, ünnepről vagy egyszerű hétköznapokról. Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet.

Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Hiszünk az egyedülállóban és a minőségben, abban, hogy a tömegcikkek korában még nagyobb szükség van az egyedire, a tradicionálisra. Megálmodtunk egy olyan világot, amely a Csipkelengye kollekciójában életre kelt.

Főbb termékkörök: Ágynemű, Törölköző, Abrosz, Konyharuha, Díszpárna, Babakelengye, Tányéralátétek, Fürdőköpenyek, Kötények, Szalvéták, Kenyérzsákok, Zászlófüzérek, Nászajándék és Esküvői ajándék, Ajándék gyerekeknek, Üzleti ajándék férfiaknak is.

Kövesd Facebook oldalunkat is!Csipkelengye webáruház Csipkelengye konyharuhák, törölközők Csipkelengye szezonális lakástextilek Csipkelengye ágyneműk urak részére is Csipkelengye díszpárnák Csipkelengye neszeszerek Csipkelengye konyharuhák Csipkelengye esküvői köszönőajándék Csipkelengye vintage lakástextilek Csipkelengye textil tányéralátét Csipkelengye abroszok egyedi ötletekkel Csipkelengye rózsás ágyneműk Csipkelengye törölközők férfiak és nők részére Csipkelengye csipkés törölközők Csipkelengye asztalterítők Csipkelengye babazsák Csipkelengye babaváró ajándékszett Csipkelengye romantikus lakástextilek Csipkelengye fürdőköpeny Csipkelengye szalvéták Csipkelengye kenyérzsák Csipkelengye tányéralátét Csipkelengye fodros szélű asztalterítő Csipkelengye ágynemű Csipkelengye logó

Cikkeink

Új téli, ünnepi vintage és shabby chic kollekció - Ajándékötletek a Csipkelengyétől! Új téli, ünnepi vintage és shabby chic kollekció - Ajándékötletek a Csipkelengyétől!
A Csipkelengye elkészítette téli, ünnepi kollekcióját, ahol az egyedi, vintage és romantikus stílusú ágyneműkből, törölközőkből, fürdőköpenyekből, konyharuhákból, abroszokból válogathattok. A férfiak részére is remek ajándékötletekkel készültünk!
2016. nov 18.
Tavaszra hangolt shabby chic és romantikus lakástextil kiegészítők a Csipkelengyétől Tavaszra hangolt shabby chic és romantikus lakástextil kiegészítők a Csipkelengyétől
A töretlen népszerűségnek örvendő Csipkelengye manufaktúra most tavaszi újdonságokkal rukkolt elő, amit a shabby chic és a romantikus életérzés jár át színpompás és pasztell szövetekkel és természetesen csipkével.
2016. ápr 14.
Ajándékötletek és újdonságok vintage és shabby chic stílusban a Csipkelengye műhelyéből Ajándékötletek és újdonságok vintage és shabby chic stílusban a Csipkelengye műhelyéből
A Csipkelengye világát a tradíció és nagyanyáink hagyománya ihlette. Fontos számunkra, hogy termékeinken visszaköszönjenek a régmúlt szép idők stílusjegyei, ezzel visszahozva a nyugodt békebeli idők harmóniáját. Válogass a különleges lakástextilekből, amik remek ajándékötletek.
2015. nov 18.
Csipkelengye lakástextilek romantikus, vintage, és shabby chic lakberendezéshez Csipkelengye lakástextilek romantikus, vintage, és shabby chic lakberendezéshez
Egy romantikus vagy vintage stílusra hangolt lakberendezési koncepcióban a kiegészítőknek és a lakástextileknek is fontos szerep jut. A Csipkelengye egyedi tervezésű lakástextiljei hozzájárulnak majd a hangulatosabb otthonhoz.
2015. ápr 30.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Dekoráció, Textil shop

Lakásdekoráció, Ajándék ötletek, Exkluzív dekoráció, Lakásdísz

Lakástextil, Ágyneműk, Ágytakarók, Takarók, párnák, Terítők, Törölköző