Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok

A legnevesebb építőanyag és térkő gyártók kiváló minőségű építőanyagait és térköveit forgalmazzuk kedvező áron, folyamatos akciókkal, ingyenes anyagköltség számítással és országos házhoz szállítással.

Elérhetőség

Web: www.dalostuzep.hu
Cím: 2081 Piliscsaba , Új u. 21. Térképen
Telefon: +36 (26) 375-171
Fax: +36 (26) 374-655
Mobil: +36 (30) 515-0354
Email: info@dalostuzep.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

A tizenöt építőanyag csoportból mindent beszerezhet, ami háza építéséhez vagy felújításához szükséges lehet. A falazáshoz szükséges okostéglák gerendákkal és áthidalókkal együtt. A tető fedésére az öt népszerű cserép márka teljes kínálata várja. A szigetelő anyagoknál a komplett hőszigetelő rendszereken kívül az Austrotherm polisztirol és a Rockwool kőzetgyapot termékeinek teljes választéka várja. Nem hiányoznak a vakolatok és a korszerű készkémények sem. Lakása átalakításához a Rigips gipszkarton lapok és profilok széles kínálatából választhat. Kertje csinosításához a Leier és Semmelrock térkövek teljes választékán kívül még a KK Kavics Beton, a Frühwald és a Barabás Téglakő teljes kínálata is rendelkezésére áll.

Termékeink:

Porotherm tégla, Leier tégla és zsalukő, Ytong falazóelemek, Baumit hőszigetelő rendszerek, Rockwool és Knauf, Insulation kőzetgyapot, Austrotherm polisztirol termékek, Bramac, Creaton, Leier, Tondach és Terrán tetőcserepek, Velux tetőtéri ablakok, Leier, Semmelrock, KK Kavics Beton és Frühwald térkövek, Barabás téglakő és térkő, Vakolat és vakolatrendszerek a Baumit, LB Knauf, Weber Terranova és a Sakret termékekből, Rigips gipszkartonok és profilok, Leier és Schiedel kémények

Szolgáltatásaink:

- Telefonos szaktanácsadás, választásban segítés
- Ingyenes építőanyag költségszámítás
- Országos házhoz szállítás 

Bramac római novo téglavoros cseréptető Dalos építőanyag kereskedés bemutatóterem Bramac tectura protector antracit tetőcserép Bramac római novo antracit tetőcserép Bramac reviva novo teglavoros tetőcserép Bramac Adria montano cseréptető Bramac Natura plus barna sátortető Creaton balance barna cseréptető Creaton balance fekete tető Leier Toscana sotetbarna cseréptető Leier Toscana sotetbarna tetőcserép Terran coppo odon tetőcserép Terrán coppo velence cseréptető Terran zenit odon tetőcserép Velux gll 1050 tetőablak

Cikkeink

Mi a kerttervezés 21 kérdése? Mi a kerttervezés 21 kérdése?
Milyen kertet szeretne? Ha kertje építését tervezi, akkor biztos gondolkodott már a kerttervezés kérdésein. A háza megjelenése kifejezi az egyéniségét, és ezt szeretné folytatni a falakon túli otthonában is? A kérdések megadják a helyes válaszokat!
2016. nov 29.
A térkő burkolat 7 előnye a beton járdával szemben A térkő burkolat 7 előnye a beton járdával szemben
Szeretné már felújítani kertje évtizedes beton burkolatát? Ha az unalmas szürke beton járdával szemben a térkő burkolat előnyeiről próbálja meggyőzni magát, akkor biztos szeretné tudni, hogy milyen érveket állíthat csatasorba a térkő burkolat mellett?
2016. júl 05.
Szűk a hely a kertjében? 9 ötlet amivel optikailag tágíthatja a teret Szűk a hely a kertjében? 9 ötlet amivel optikailag tágíthatja a teret
Egy nyitott terasz olyan jó lenne a házból kilépve. Vagy legyen inkább zárt? Kellene egy kerti grill is hétvégi partikhoz. Nagyon szép lenne egy virágba borult virágágyás is. De mit tegyünk ha kevés a hely a kertben?
2016. júl 01.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Burkolatok, Falburkolat, Kőburkolat, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Oszlopburkolat, Téglaburkolat, Teraszburkolat

Építőanyag, Csemperagasztó, Gipszkarton, Homlokzatburkolat, Hőszigetelő anyagok, Tégla, Térkő, Terméskő, Tetőcserép

Épületgépészet, Kémények

Kandalló, Kémény

Nyílászárók, Fa tetőtéri ablakok, Fénycsatorna, Tetőtéri ablakok

Lépcső, korlát, Kültéri lépcső

Kertépítés, Kerítések