Degardo design virátartó kültérre és beltérre

Olyan virágtartót, növénytartót keres, ami a lakás, a terasz és a kert központi díszei lesznek?

Elérhetőség

Web: www.degardo.hu
Cím: 1138 Budapest, Bodor utca 1. B épület fsz 1. Térképen
Telefon: +36 30 627 03 29
Mobil: +36 30 627 03 29
Email: info@degardo.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Miért a Degardo?

Ha fontos Önnek a design és a minőség együttes jelenléte, akkor a Degardo lakberendezési tárgyai az ideális választás.Minden termékünk Németországban készül. Minden virágtartónk duplafalú, erősített szerkezetű.

A termékek átlagos falvastagsága 5 mm, ezáltal stabil és gyakorlatilag törhetetlen. A Degardo termékek nem sérülnek és nem vetemednek, még nagy igénybevétel mellett sem. Az ültető rész extra hővédelemmel és megnövelt stabilitással készül. Ez a szerkezet lehetővé teszi, hogy az üreges részt feltöltsük - homokkal vagy kaviccsal, hogy a virágtartó ne mozduljon vagy dőljön el.

Nagyméretű virágtartóink akár 150 cm-es magasságban is elérhetők. Minden világító és színes termékünk használható kül és beltéren egyaránt. A különleges polietilén alapanyagnak köszönhetően: ütésálló, időjárásálló, UV stabil. A legtöbb virágtartóhoz rendelhető lopásgátló nagyobb biztonságot nyújt kültéri elhelyezésnél.

Degardo növénytartók és műnövények Degardo beltéri és kültéri növénytartók Degardo beltéri és kültéri növénytartók több színben Degardo beltéri és kültéri növénytartók Degardo beltéri és kültéri világító növénytartók Degardo beltéri és kültéri dekoratív növénytartók Degardo beltéri és kültéri világító növénytartók Degardo paddal kombinált növénytartó Degardo beltéri és kültéri világító növénytartók Degardo beltéri és kültéri világító növénytartók Degardo beltéri és kültéri növénytartók Degardo beltéri és kültéri növénytartók Degardo beltéri és kültéri lámpák Degardo beltéri és kültéri lámpák Degardo beltéri és kültéri lámpák Degardo beltéri és kültéri műnövények

Ahol még megtalálsz

Lakásdekoráció, Ajándék ötletek, Dekorációs kellékek, Exkluzív dekoráció, Kerámia, kaspó, Műnövény, Növénydekoráció, Vázák, Virágdekoráció

Világítás, Kültéri lámpák

Dísznövények, Beltéri növények, Kültéri növények

Kertépítés, Kerti lámpák, Kerti növények

Kerti bútorok, Növénytartók