Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba

A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével újabb és újabb bútorokat álmodnak meg, hogy termékeink az otthonokban és az irodákban az Önök kényelmét szolgálják.

Elérhetőség

Web: www.delitybutor.hu
Cím: 6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 58. Térképen
Telefon: +36-79/578-050
Email: dbrt@delitybutor.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A Délity Bútor Zrt. a Magyar Termék Nagydíjas Idill hálószoba bútorcsalád és az Extend irodabútor család gyártója.

A Délity Bútor Zrt. Nemesnádudvaron jelenleg 12.000 m2 összterületű üzemcsarnokainkban irodabútorok, elemes bútorok és kisbútorok gyártásával, valamint egyedi projektek megvalósításával foglalkozik. Napjainkra minőségi bútoraikkal, kedvező áraikkal, a vevők pontos és gyors kiszolgálásával piacvezető szerepet vívtak ki a magyarországi bútorgyártók között.

A Délity Bútor Zrt. termelését és a vevők kiszolgálását nagymértékben megkönnyíti raktáraink befogadóképessége és beszállítóink megbízhatósága. A cég alapanyag és segédanyag raktárai több hónapra elegendő készletet képesek befogadni. Emellett beszállítói a megrendelt tételeket maximum 2 héten belül a vállalat rendelkezésére bocsátják.

Lakossági Bútor viszonteladóink az országban » | Irodabútor viszonteladóink az országban »

A bútorgyártó standard - elemlistában szereplő - termékeinek nagy része a cég készáru raktárából azonnal elvihető. A készleten nem lévő bútorokat rövid határidővel legyártja a vállalat: az átfutási idő lakossági bútor esetén 3, míg irodabútor esetén maximum 10 munkanap, teljesen egyedi terméknél pedig 2-3 hét.

Délity Bútor Nappali bútor Délity Bútor Nappali bútor Délity Bútor Nappali bútor Délity Bútor étkező bútorok Délity Bútor Bababútorok Délity Bútor hálószoba bútorok Délity Bútor hálószoba bútorok Délity Bútor gyerek és ifjúsági bútorok Délity Bútor irodabútorok Délity Bútor irodabútorok

Cikkeink

Délity Bútor - Tartós bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor - Tartós bútorok az otthonokba és az irodákba
Hány évente szeretne új bútorokat vásárolni, hány évig szeretné élvezni azt, amit most vásárol? Ugye Önnek sem mindegy? Eláruljuk, mire érdemes figyelni, ha bútort vásárol, hogy sokáig elégedetten használja azt.
2017. jan 07.
Ahol a napjaink kezdődnek és befejeződnek - Hálószobák díjnyertes magyar bútorokkal Ahol a napjaink kezdődnek és befejeződnek - Hálószobák díjnyertes magyar bútorokkal
Az egészség alapja a jó alvás. A jó alváshoz többek között megfelelően berendezett hálószoba, és kényelmes ágy kell. Életünk egyharmadát töltjük a hálószobában, ezért fontos, hogy jól érezzük itt magunkat.
2016. okt 26.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Babaszoba, Babaágy, Bababútorok, Bölcső, Pelenkázó, Pelenkázó komód, Szekrény

Bútortípusok, Baba bútorok, Design bútorok, Gyermekbútor, Irodabútor, Minimál bútorok, Modern bútorok

Dolgozószoba, iroda, Exkluzív irodabútorok, Íróasztalok, Iroda konténer, Irodabútorok, Számítógépasztal, Szekrények, Tárgyaló asztal, Vezetői bútorok

Étkező bútor, Étkezőasztalok, Étkezőgarnitúra, Étkezőszékek, Tálalószekrény

Gardrób, Beépített szekrények, Gardróbszekrény, Tolóajtós szekrények, Tükrös gardrób

Gyerekbútor, Ágykeret, Emeletes ágy, Gyerekágy, Íróasztal, Kisbútorok, Szekrény

Hálószoba bútor, Ágyak, Ágykeretek, Akasztós szekrény, Éjjeliszekrények, Exkluzív hálószobák, Franciaágyak

Nappali bútor, Dohányzóasztal, Exkluzív nappali berendezés, Könyvespolcok, Könyvszekrény, Nappali szekrény, Tv szekrény, Vitrin