Eczetiné Schäfer Anett - Schäfer Design lakberendezés

Schäfer Design - lakberendezés és látványtervezés. Vállalom belső terek tervezését, átalakítását, felújítását. Kényelem és funkcionalitás az Ön igényeire szabva.

Elérhetőség

Web: www.schaferdesign.hu

Mobil: +36-20-511-4110
Email: anett@schaferdesign.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Facebook: Facebook.com/schaferlakberendezes

Eczetiné Schäfer Anett, okleveles lakberendező, látványtervező és családanya vagyok. Lakberendezőként és édesanyaként is fontosnak tartom, hogy egy ingatlan az ott élők, vagy azt használók életmódjának, életstílusának, világfelfogásának megfelelő legyen.

Megrendelőim azért fordulnak hozzám, mert otthonuk kialakítását hosszútávra tervezik, a legjobbat szeretnék. Az álmaik megvalósításához befektetnek: emlékeket, energiát és nem utolsó sorban pénzt. Ezért törekszem arra, hogy ne csak új bútorokból, hanem meglévő elemek megtartásával, átalakításával hozzak létre egy új, izgalmas enteriőrt.

Úgy gondolom, hogy otthonunknak nem kell minden, hozzánk betérő embernek tetszenie- a külső szemlélőnek rólunk meséljen, ugyanakkor számunkra meghitt, biztonságos legyen és minket szolgáljon-; azonban a megtalált összhang kellemes benyomást keltsen. Az átalakítás megkezdése előtt az elképzelések virtuálisan is megtekinthetőek, ugyanis az ingatlanban rejlő lehetőségeket, elképzeléseket 3D látványtervek, fotorealisztikus képek, igény szerint videók segítségével is bemutatom Önnek.

Keressen bizalommal, ha csak tanácsra lenne szüksége, vagy 3D látványtervet szeretne, illetve az ingatlanának átalakítását a kezdetektől az utolsó dekoráció elhelyezéséig szakemberre bízná. Szívvel-lélekkel azon dolgozom, hogy a megrendelőim számára kényelmes, harmonikus és nem utolsó sorban funkcionális otthont teremtsek.Eczetiné Schäfer Anett - lakberendező és látványtervező Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák Eczetiné Schäfer Anett 								lakberendező és látványtervező - Schäfer Design referenciák

Cikkeink

Ismerd meg Schäfer Anettet a Schäfer Design vezető tervezőjét! Ismerd meg Schäfer Anettet a Schäfer Design vezető tervezőjét!
Eczetiné Schäfer Anett vagyok, okleveles lakberendezőként és látványtervezőként segítem megrendelőimet.
2016. aug 26.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés