Egzotikus keleti kilim szőnyegek

Van egy különös hangulatú, varázslatos hely az Irányi utcában, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, és ahol nem lehet fél óránál kevesebbet eltölteni.

Elérhetőség

Web: www.kilim.hu
Cím: 1056 Budapest, Irányi u. 5. Térképen
Telefon: 06 1 337 1192
Mobil: 06 30 3953583
Email: kilim@t-online.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

A KILIM-ek szőtt, csomózás nélkül készült szőnyegek és nomád használati tárgyak Közép- és Kisázsiából, a Kaukázusból és Észak-Afrikából. Ezek a nomád életformával kapcsolatos textilek különböző kultúrákban is megtalálhatók, mindenhol, ahol a szövés technikáját ismerték. Ez a hely egy múzeum, egy galéria és egy üzlet keveréke, hogy lehetővé tegye a kilimeket megismerni, megszeretni és megvenni.

Vidéki üzletünk:8229 Csopak, Kossuth utca 82.
Nyitva: Csak nyáron, minden nap 10-13h 16-20h

Tel.: 06 30 3953583

Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben Kilimek mediterrán, polgári, rusztikus, minimál lakberendezésben

Cikkeink

Kilim a nomád szőnyeg Kilim a nomád szőnyeg
Van egy különös hangulatú, varázslatos hely az Irányi utcában, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, és ahol nem lehet fél óránál kevesebbet eltölteni. A KILIM-ek szőtt, csomózás nélkül készült szőnyegek és nomád használati tárgyak Közép- és Kisázsiából, a Kaukázusból és Észak-Afrikából.
2009. okt 08.
Kilim szőnyeg az enteriőrben Kilim szőnyeg az enteriőrben
Aki valaha is vitt már otthonába kilimet, az részese lehetett annak a csodának, amint a szőnyege életre kelt és megváltoztatta a szoba - a lakás- hangulatát, mintha egy új taggal bővült volna a család. Egy nomád, vagy falusi szövőműhelyben készült szőnyeg valóban kiváló kiegészítője lehet a legkülönbözőbb stílusban berendezett európai lakásoknak.
2007. jan 11.

Ahol még megtalálsz

Szőnyegek, Afgán szőnyegek, Darabszőnyegek, Egyedi szőnyegek, Faliszőnyegek, Gyapjúszőnyegek, Kelim szőnyegek, Kilim szőnyegek, Perzsa szőnyegek