Hephaistos - Tapéta, lakástextil, bútorok, dekoráció

A Budapest belvárosában található Hephaistos az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kínálatú lakberendezési üzlet Magyarországon.

Elérhetőség

Web: www.hephaistos.hu
Cím: 1056 Budapest, Molnár u. 27. Térképen
Telefon: 06 1 266 1550


Kártyás fizetés: van

Rólunk

Lakástextília és tapéta választékunk az országban egyedülálló.

Szolgáltatásaink: Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési szaktanácsadás.

Rengeteg távol-keleti dísz- és használati tárgy mellett gyertyákat, mécseseket, füstölőket, vázákat, lámpákat és számos más érdekességet talál a belvárosi üzletben.

A Designers Guild,a Malabar, az Emily Todhunter, a William Yeoward,a Cath Kidston és Jasper Conran textilmárkák forgalmazójaként a Hephaistos legfrissebb trendeket képviseli hazánkban, de legalább ilyen jelentőségű az egzotikus bútorok és kiegészítők hatalmas kínálatát tekintve is. Ezen túl függönyözési és lakberendezési szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket, vásárlóinkat.

Cikkeink

Kandy és Azzurro a francia Élitis két új tapéta kollekciója Kandy és Azzurro a francia Élitis két új tapéta kollekciója
Megérkeztek a Hephaistos üzletébe az Élitis tapéta- és lakástextilgyártó legújabb kollekciói: az Azzurro és a Kandy. A két sorozat karakterében igen különböző, ami egyesíti őket, az a ritkaságszámba menően izgalmas mintakészlet, az élénk színek, a fantasztikus tapintású felületek.
2012. aug 22.
Pavonia függöny kollekció - a 19. század festői inspirálták Pavonia függöny kollekció - a 19. század festői inspirálták
Bohém, színpompás, részletgazdag: a Pavonia lakástextil kollekció. A Designers Guild 2012 őszi-téli kollekcióját azok a művészek ihlették, akik a 19. század végén meghatározó úgynevezett esztétikai mozgalom vezéregyéniségei voltak.
2012. aug 21.
A  Cole and Son új tapéta kollekciója: a Contemporary Restyled A Cole and Son új tapéta kollekciója: a Contemporary Restyled
Különleges kollekcióval jelentkezett az angol Cole & Son tapétagyártó. A cég történetének legnépszerűbb tapétáit újjáértelmezett és napjaink igényeihez alakított változatban mutatták be a nagyközönségnek.
2012. júl 02.
Andrew Martin angol stílusú exkluzív szövetes és bőr kanapék Andrew Martin angol stílusú exkluzív szövetes és bőr kanapék
A lakberendezők által is kedvelt Hephaistos lakberendezési üzletben találják az ízig-vérig angol stílusú Andrew Martin bútorokat, tapétákat, lámpákat, és lakástextileket.
2012. máj 08.
Havana - A Designers Guild Unlimited új lakástextil kollekciója Havana - A Designers Guild Unlimited új lakástextil kollekciója
Élénk színek, stilizált virágmotívumok, geometrikus minták, rusztikus részletek, egzotikum, életöröm: a Designers Guild Unlimited legújabb kollekcióját Kuba fővárosa, Havanna inspirálta.
2012. ápr 11.
A Designers Guild új kollekciója gyerekeknek A Designers Guild új kollekciója gyerekeknek
„A gyerekek imádják a színeket, rajonganak a nagy mintákért, és határtalan a fantáziájuk. Számomra különösen élvezetes új, izgalmas, vidám, és mindemellett a kreativitást fejlesztő kollekciókat alkotni nekik!” - meséli a Designers Guild márka mögött álló tervezőnő, Tricia Guild.
2011. ápr 01.
Sofienberg tapétakollekció a hűvös elegancia kedvelőinek Sofienberg tapétakollekció a hűvös elegancia kedvelőinek
Akárcsak a nagy divatházak, az angol Designers Guild lakástextil-márka is két fő kollekcióval örvendezteti meg közönségét évente. Az idei tavaszt a Sofienberg kollekció fémjelzi, mely – amint az nevéből is látszik – skandináv ihletésű.
2011. márc 08.
Christian Lacroix lakástextilek és szőnyegek Christian Lacroix lakástextilek és szőnyegek
2011 februárjától hazánkban is elérhető a Christian Lacroix divatmárka első lakástextil kollekciója, melyben két legenda találkozik: a világhírű divatmárka összefog a neves textilgyártóval.
2011. febr 08.
Cole & Son tapéták a Hephaistostól Cole & Son tapéták a Hephaistostól
Budapesten, az ötödik kerületi Molnár utcában találjuk a Hephaistos lakberendezési stúdiót ahol számos bútort, lakástextilt, lámpát, és különleges kiegészítőket találunk.
2007. aug 03.

Ahol még megtalálsz

Burkolatok, Tapéták

Függöny, Dekoranyagok, Fényáteresztő függöny, Gyerekmintás függöny, Sötétítő függöny

Lakásdekoráció, Dekorációs kellékek, Füstölők, Füstölőtartó, Gyertyák, Gyertyatartók, Keleti stílus, Lakásdísz, Vázák

Lakástextil, Ágyneműk, Ágytakarók, Bútorhuzatok, Bútorszövetek, Fali kárpitok, Függönyanyagok, Takarók, párnák

Szőnyegek, Darabszőnyegek, Gyapjúszőnyegek, Gyerekszobai szőnyeg, Szizál szőnyegek

Világítás, Exkluzív lámpák, Lámpa

Kerti bútorok, Exkluzív kerti bútorok

Bútortípusok, Modern bútorok

Szakmai szolgáltatások, Függönyözés