Holland Pázsit - Műfű forgalmazás

Minden műfű termékünk kizárólag az európai beszállítóknál elérhető, legjobb alapanyagok felhasználásával lett tervezve, garantálva a hosszú élettartamot és az állandó magas minőséget.

Elérhetőség

Web: www.hollandpazsit.hu
Cím: 1138 Budapest, Bodor utca 1. B épület. fsz 1. Térképen
Telefon: +36 (30) 502 9348
Mobil: +36 (30) 502 9348
Email: info@hollandpazsit.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A legújabb generációjú termékek nem fakulnak és nem lapulnak le, érzetre olyanok, mint az igazi és beruházásuk akár 3 év alatt megtérül. Tapasztalja meg, hogy gyomlálás, locsolás és fűnyírás nélkül is mindig szépen tarthatja kertjét vagy teraszát. Próbálja ki prémium holland műpázsitunkat! Kérjen ingyenes termékmintánkból!

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, ahol kollégánkkal személyesen tudja a legmegfelelőbb típust és technológiát kiválasztani. A Holland Pázsit egy olyan különleges műfű szőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával. - A műfű szőnyeg kiváló megoldás teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra - A műfüves focipálya építés ára kiemelkedően versenyképes, hiszen jelentős mértékű gondozásíj díjat spórolhatnak meg a műfű szőnyeg alkalmazásával. -

A műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhat meg vele! - Télen-nyáron zöld, és a műfű szőnyegben állatok sem tesznek kárt - Eső után 15 perccel újra száraz - 6 év kültéri garancia jár minden műfű szőnyeghez !

Holland Pázsit műfű burkolat Holland Pázsit műfű burkolat kertekben Holland Pázsit műfű burkolat medence köré kertbe Holland Pázsit műfű burkolat köztéren, parkban Holland Pázsit műfű burkolat kutyabarátoknak Holland Pázsit műfű burkolat Holland Pázsit műfű burkolat Holland Pázsit műfű burkolat Holland Pázsit műfű burkolat minta Holland Pázsit műfű burkolat fűsimogató minta Holland Pázsit műfüves teniszpálya

Cikkeink

Tökéletes gondozásmentes pázsit kutyásoknak is! Tökéletes gondozásmentes pázsit kutyásoknak is!
Gondoltunk a kutyatartókra is! A Holland Pázsit kutyabarát műfüveknek hála nem kell többé választanod a szép kert és házikedvenced között! Cikkünkben egy akciós felhívást is találsz!
2017. szept 28.
Élethű műfű burkolatok a Holland Pázsittól Élethű műfű burkolatok a Holland Pázsittól
A Holland Pázsit népszerűségét a termékek rendkívüli minőségének, az ügyfélközpontú kiszolgálásnak és a valódi pázsithoz megszólalásig hasonlító multifunkciós műfű burkolatainak köszönheti. Már 1 millió m2-en találkozhatunk pázsitfüveikkel.
2016. okt 11.
Beton helyett műfű - holland pázsit  hat év garanciával Beton helyett műfű - holland pázsit hat év garanciával
A műfű egy üde friss gondozott egészséges és dús pázsit élményét szeretné nyújtani. Persze a fű illata még nem szériatartozék, de a cikkünkben bemutatott holland pázsitok egészen valósághű látványt nyújtanak és számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.
2013. márc 30.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Burkolatok, Exkluzív burkolat, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Műfű, Sportburkolat, Teraszburkolat

Szőnyegek, Egyedi szőnyegek

Kertépítés, Kerti burkolatok, Műfű burkolat