IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok

Dreamfloor, parketta, laminált padló, laminált parketta, szalagparketta, Egger parketta, Haro padló kis és nagykereskedelem.

Elérhetőség

Web: www.dreamfloor.hu
Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Térképen
Telefon: 06 30 466 1513
Mobil: 06 30 466 1513

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Széles termékválasztékunkban megtalálhatóak laminált padlók, parketták, kézműves valódi faparketták, vízálló padlók, parafa padlók, disano és celenio padlók. Mindez a HARO, az EGGER és az AQUA-STEP gyártóktól. Országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően Ön számos helyen megvásárolhatja termékeinket, talán lakhelyén is? Viszonteladó partnereink listájáról tájékozódjon weboldalunkon. Mindemellett budapesti mintatermünk is várja látogatóit, ahol közel 500 féle terméket tekinthet meg és saját kezével bizonyosodhat meg arról mit jelent a valódi minőség. Meleg burkolatot keres, akkor ne habozzon, leendő padlóburkolatát weboldalunkon találja! ÁlomParketta - DreamFloor s az otthona éltre kel.

Dreamfloor laminált parketta Dreanfloor valódi fa parketta Dreamfloor Egger parketta Dreamfloor viálló padló megoldások

Cikkeink

Természetes színek a lakberendezésben HARO parkettával Természetes színek a lakberendezésben HARO parkettával
A Haro ösztönös vonzalmat érez a fa iránt, hiszen azt vallják, hogy a fa természetes alapanyagként mindig rejt magában újító potenciált, valamint az otthonoknak stílusos megjelenést biztosít. Ez az ideális kombináció teremti meg a Haro parketta évtizedek óta tartó sikerét.
2016. jan 05.
Egger laminált padlók modern, natúr és vintage lakberendezési trendekhez Egger laminált padlók modern, natúr és vintage lakberendezési trendekhez
A stílus nem csupán ízlés kérdése. Az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. A környezethez illő lakberendezési stílus ennek a két tényezőnek, a személyes vonzódásnak és a környezetben uralkodó kultúrának szerencsés ötvözete.
2015. dec 02.
Haro Disano - a lakás csendes, puha és egészséges padlója Haro Disano - a lakás csendes, puha és egészséges padlója
A formatervezett Disano padlókat a méltán híres német származású Haro gyártónak köszönhetjük. A kollekció minden gyes tagja egyedülálló terméktulajdonságokkal rendelkezik – 100%-ig PVC mentesek, lágyítószert és nehézfémeket nem tartalmaznak.
2015. nov 13.
Új színtartó és extra hosszú EGGER laminált lapok Új színtartó és extra hosszú EGGER laminált lapok
Az EGGER laminált padló gyár, nem ígér mást az új 2015-2017 kollekcióval kapcsolatban mint kiváló minőségű termékeket és fenntarthatóságot! Újdonság a Long hosszú lap nagy helyiségekbe és a nem fakuló színek.
2015. nov 03.
Vízálló laminált padlót is találsz az Egger új kollekciójában! Vízálló laminált padlót is találsz az Egger új kollekciójában!
Az Egger két évente rukkol elő újdonságaival, melyet egy új laminált padló kollekció megteremtésével ötvöz. 2015 az új kollekció éve, így a méltán híres Egger gyár ismét kiválót alkotott!
2015. aug 25.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Burkolatok, Burkolatváltó profil, Exkluzív burkolat, Készparketta, Laminált parketta, Parafa, Parketta, Ragasztott burkolat, Szalagparketta, Szegélyléc, Színes parafa