IBD Magyarország Kt. - Marmorin

Exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező öntött márvány mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca országos forgalmazói hálózattal.

Elérhetőség

Web: www.marmorin.hu/hol_vasarolhatok
Cím: Viszonteladóink elérhetőségéért, kattintson weboldalunkra: Térképen
Telefon: 06 30 466 1513
Mobil: 06 30 466 1513

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, melyeknek eredményeképp most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabok állnak rendelkezésére. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind-mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket kínálhat vásárlóinak.

Marmorin lábaskád öntött márvány Marmorin design fürdőkád Eva Minge Marmorin wega mosdó Marmorin öntött márvány fürdőkád Marmorin szaniterek Marmorin luxus fürdőszoba Marmorin mosogató

Cikkeink

Papírhajó formájú mosdó? - Marmorin szaniter különlegességek Papírhajó formájú mosdó? - Marmorin szaniter különlegességek
A Marmorin évről évre újabb és újabb mosdó különlegességekkel rukkol elő. Szemet gyönyörködtető formák s egyedi stílus jellemzi ezeket a termékeket.
2016. jan 23.
Marmorin mosogató újdonságok kis és nagy konyhai munkalaphoz Marmorin mosogató újdonságok kis és nagy konyhai munkalaphoz
A mosogató választás fontos döntés konyhánk tervezésekor, hiszen a nélkülözhetetlen konyhai elemek közé tartozik. Nem mindegyik mekkora, milyen színű, milyen alapanyagú, s milyen design sajátosságokkal rendelkezik.
2015. dec 12.
Marmorin fürdőszoba és szaniterek – Élmény a tervezéstől a vásárlásig Marmorin fürdőszoba és szaniterek – Élmény a tervezéstől a vásárlásig
Ha már ismeri a Marmorin termékeket, akkor tudja, hogy a kínálatban megtalálhatóak a rendkívüli időtálló alapanyagú öntött márvány fürdőszobai szaniter és gránit konyhai mosogató termékek. De kik, és hogyan készítik ezeket a különlegességeket?
2015. okt 20.
Fürdőszobai és konyhai újdonságok a Marmorintól Fürdőszobai és konyhai újdonságok a Marmorintól
A Marmorin újra alkotott, de még milyet! Évről-évre újabb és újabb termékekkel áll az érdeklődök elé a megérdemelten népszerű lengyel származású kád, mosdó, zuhanytálca és mosogató gyártó.
2015. máj 22.

Tekintse meg termékeinket

Halit mosogató
76900,- Ft
Marmorin Combo mosogató
104900,- Ft
Misa kád
299900,- Ft
Loren mosdó
84900,- Ft

Ahol még megtalálsz

Fürdőszoba, Fürdőkád, Mosdókagyló, Szaniterek, Zuhanytálca

Konyhai gépek, Mosogatótálca