InnoShop webáruház és üzlet

Kanapék, design tárgyak, design ajándékok kedvező áron! Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 11.00-19.00-ig és Szombaton: 11.00-15.00 - ig

Elérhetőség

Web: www.innoshop.hu
Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12 Térképen
Telefon: (+361) 217 01 51
Fax: (+361) 217 01 51
Email: info@innoshop.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Tavaly év elején elköltöztünk a Bálnába, Budapest új ékszerdobozába, ahol immár több, mint 280 m2-en mutatjuk be kínálatunkat. Tovább bővítve kínálatunkat megkezdtük a Scanova dán ülőbútorainak, a svéd Tenzo, illetve a portugál Temahome kisbútorainak a forgalmazását, mely termékek kategóriájuk legjobb ár-érték arányával bírnak. Próbáljátok ki őket, mindenkit szeretettel várunk folyamatosan megújuló bemutatótermünkben.

Cikkeink

iStyle kanapék a modern városi stílushoz iStyle kanapék a modern városi stílushoz
Tiszta vonalvezetés, funkcionalitás, keményfa és krómozott acél - ezek jellemzik az Innovation idei iStyle kollekcióját. A skandináv dizájnerek a modern városi lakberendezés és életstílus kedvelőire gondoltak az új darabok megalkotásánál.
2013. jan 26.
Now! By Hülsta - Új lakkozott nappali bútorok Now! By Hülsta - Új lakkozott nappali bútorok
Néhány hónapja világhírű prémium bútorokkal vált teljesebbé idén a belvárosi InnoShop lakberendezési palettája. A Hülsta now! kollekciója forradalmasította a bútorokról alkotott elképzeléseinket, mert ezek voltak az első otthon, speciális szerszámok nélkül összeszerelhető prémium kategóriás modellek és azok, mind a mai napig.
2012. okt 02.
Hülsta támlás és csővázas étkezőszékek Hülsta támlás és csővázas étkezőszékek
Jól illeszthető a meglévő bútoraihoz, környezetbarát technológiával előállított, újrahasznosított bőr teszi elegánssá és tizenkét különböző színben kapható. Címszavakban ezek a Hülsta now! S-sorozatú étkezőszékei.
2012. okt 02.
Japán stílus – Karup lakberendezés a Zen hullámhosszán Japán stílus – Karup lakberendezés a Zen hullámhosszán
A hagyományos japán lakberendezési stílus nagyon közel áll és sok hasonlóságot mutat a mai modern, minimalistának nevezett irányzattal. Letisztult vonalak, természetes anyagok.
2011. máj 26.
Kanapéágyak, az átváltozás mesterei Kanapéágyak, az átváltozás mesterei
Kanapéágyak, melyek egyik percről a másikra átváltoznak. Nemcsak a formájukat tudják változtatni, de igazi kaméleonok, időről időre más bőrbe bújnak. Ismerje meg az új Innovation One Room Living kollekciót.
2011. febr 01.
Kanapé a köbön - Innovation iStyle kollekció Kanapé a köbön - Innovation iStyle kollekció
Egy kanapé dísze a térnek, meghatározza a nappali hangulatát. Az Innovation iStyle kollekcióban neves tervezők a minimalista designt ötvözik a skandináv minőséggel, hogy az eredményeként megszülető kanapé sorozat egyike legyen a legkényelmesebb multifunkcionális bútor kollekcióknak.
2011. jan 12.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Nappali bútor, Fotelek, Kanapé, Kanapéágy