InteriCAD tervező programok - K-ÉP Stúdió Bt.

A K-ÉP Stúdió közel két évtizede van jelen a mérnök-informatikai piacon, képvisel több tervező rendszert (CAD), fejleszt CAFM terméket és valósít meg tanácsadói projekteket.

Elérhetőség

Web: www.intericad.tervezoszoftver.hu
Cím: 1149 Budapest, Angol u. 34. Térképen
Telefon: +36-1-4671156
Mobil: +36-30-9427157, +36-20-3958142

Rólunk

Az InteriCADegy professzionális lakberendező tervező program, ahol 15 perc alatt megtervezheti és megjelenítheti belső tereit. A szoftver nem csak gyors, hanem szakszerű dokumentációt és különlegesen szép látványképeket is tud készíteni.

  • A KD Max verzió a konyhabútor stúdióknak,
  • az InteriCAD Lite a bútor stúdióknak, lakberendezőknek,
  • a Ceramic King a burkolat árusító bemutatótermeknek,
  • az InteriCAD T5 pedig bútor tervezőknek, belsőépítészeti cégeknek ajánlott.

Kaphat gyors, egyszerű terméket, kaphat magas szintű render eljárással rendelkező programot, de egyedül az InteriCAD egyesíti a két tudást elfogadható áron.

InteriCAD tervezőprogram InteriCAD tervezőprogram InteriCAD tervezőprogram InteriCAD tervezőprogram InteriCAD tervezőprogram InteriCAD tervezőprogram InteriCAD tervezőprogram

Cikkeink

Ceramic King - Professzionális fürdőszoba és burkolat tervező program Ceramic King - Professzionális fürdőszoba és burkolat tervező program
A Ceramic King egy felhasználóbarát fürdőszoba tervező program amellyel elvégezheti a burkolat kiosztását és valósághűen berendezheti a fürdőt.
2013. jan 23.
KD Max - 3D konyhabútor tervező KD Max - 3D konyhabútor tervező
A KD Max egy könnyen kezelhető konyhabútor tervező program, bútortervezők, és bútorstúdiók részére, konyhabútor és beépített szekrény tervezéshez. Rendkívül felhasználóbarát és teljesen lefedi a tervezők mindennapi munkájához szükséges feladatokat.
2012. nov 26.
InteriCAD T5 professzionális tervezőprogram lakberendezőknek InteriCAD T5 professzionális tervezőprogram lakberendezőknek
A belsőépítészek és lakberendezők speciális igényeire kifejlesztett InteriCAD T5 mindent egyben tartalmazó megoldást kínál kis és nagy, illetve otthoni és kereskedelmi projektek tervezésére.
2012. szept 20.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Tervező programok