Kertelünk Kft. Kerttervezés és teljes körű kivitelezés

Kertelünk Parképítés és Kertépítés - 15 éves tapasztalattal, korrekt árakon vállaljuk díszkertek stílusos megtervezését és kertépítészeti kivitelezését Budapesten és környékén.

Elérhetőség

Web: www.kertelunk.hu
Cím: 1106 Budapest, Dorogi u. 23. Térképen
Mobil: +36 203451349
Email: info@kertelunk.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

A Kertelünk Kft. kerttervezéssel és kertépítéssel foglalkozó budapesti székhelyű vállalkozás. Kálmán Kata okleveles kertészmérnök cégvezető szakmai irányítása mellett, mintegy 15 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, kertépítő szakemberekből álló, profi kivitelező csapattal és tájépítész mérnök kerttervezőnkkel karöltve sok-sok szép és stílusos kertet terveztünk és építettünk szerte az országban, de főképpen Budapesten és környékén.

Valljuk, hogy a kert a családi vagy épp irodaházak éppúgy fontos területe mint a beltéri ingatlanrészek, és ahhoz, hogy az adott ingatlan valódi "előszobájaként" funkcionálhasson, javasolt a kert hozzáértő szemekkel való megtervezését és hozzáértő kezekkel való megépítését szakcégre bízni, ha igazán szép, sítlusos, az épített környezettel harmóniában lévő, élhető és évek múlva is könnyen fenntarható kertet szeretne.

Kertépítés részeként vagy önállóan:

 • Füvesítés, gyepszőnyegezés
 • Kerti tavak, csobogók építése
 • Sziklakertek és támfalak építése
 • Tetőkertek kialakítása
 • Automata öntözőrendszerek telepítése, javítása

Kertfenntartás:

 • Fakivágás, bozótirtás, Zöldfelületek felújítása
 • Növényvédelem, Elhalt növények pótlása
 • Térburkolatok kialakítása, Pergólák és más fából
  készült létesítmények telepítése
 • Kézi és gépi földmunka, és minden, ami egy kerttel
  kapcsolatban felmerülhet... 

Kertépítés és parképítés - Kertelünk Kft. Budapest Füvesítés, gyepszőnyegezés - Kertelünk Kft. Modern kertek tervezése - Kertelünk Kft. Kerti burkolás, kerttervezés - Kertelünk Kft. Kertgondozás, kertfenntartás - Kertelünk Kft. Lejtős kertek tervezése - Kertelünk Kft. Sziklakertek tervezése - Kertelünk Kft. Kerti növények beszerzése, ültetése - Kertelünk Kft. Kertelünk Kft. - Budapesten és vidéken Kerti grillezők építése, teraszburkolatok készítése Szaletlik, fedett kerti grillek építése - Kertelünk Kft. Kerttervezés egyedi igények szerint Mediterrán kert tervezése - Kertelünk Kft. Mediterrán kert tervezése - Kertelünk Kft.

Cikkeink

Ősszel is építhetünk mediterrán hangulatú kertet? Ősszel is építhetünk mediterrán hangulatú kertet?
Amikor mediterrán kertről beszélünk, akkor a meleg és száraz időjárási viszonyok, a sok napsütés, a virágzó növények képe jelenik meg lelki szemeink előtt, és nem a nyirkosabb, hűvösebb őszi napok.
2017. szept 10.
Kertépítési tanácsok kezdőknek Kertépítési tanácsok kezdőknek
Egy profi kertépítő által tervezett és kivitelezett kert sokaknak költséges választás lehet, amit sajnos nem mindenki engedhet meg magának.
2014. márc 14.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Kerttervezők

Lépcső, korlát, Kültéri lépcső

Dísznövények, Kültéri növények, Növényvédelem

Kertépítés, Gondozás, Gyeptéglák, Kerti burkolatok, Kerti grillezők, Kerti növények, Kerti pihenők, Kerti tavak, Medenceépítés, Öntöző rendszerek, Pergola

Szakmai szolgáltatások, Kertápolás, Térkövezés