Klarissza Enteriőr - Pónusz Klára lakberendező

Harmonikus egyedi enteriőrök tervezése. Lakberendezés, belsőépítészeti és bútortervezési szolgáltatok látványtervezéssel.

Elérhetőség

Web: www.ponuszklara.hu
Cím: Szeged, Térképen
Mobil: +36302828835
Email: klarissza26@gmail.com

Rólunk

Tanulmányaimat a Junior Art Centerben 2011-ben fejeztem be. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Munkáim során sosem ragaszkodom mereven egy bizonyos stílushoz. Nagyon fontosnak tartom egy otthon tervezésénél, hogy a tulajdonosa személyiségét, ízlésvilágát, gondolkodás módját figyelembe véve alakítsam ki az enteriőrt.

Ugyanakkor ügyelve arra, hogy a végeredmény egy ízléses, harmonikusan kialakított otthon legyen. Vállalási területek elsősorban Szeged és Csongrád megye, Budapest, és a Balaton környéke, de projektektől függően az egész ország területére kiterjedhet.

Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr Konyhabútor tervezés és lakberendezés - Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr Ülőgarnitúra lounge pihenő - Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr Lakberendezés - Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr Hálószoba lakberendezés - Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr Luxus fürdőszoba tervezés - Pónusz Klára lakberendező - Klarissza Enteriőr

Cikkeink

Lágyan elegáns belső terek egy fiatal pár új otthonában a Klarissza Enteriőr tervezésében Lágyan elegáns belső terek egy fiatal pár új otthonában a Klarissza Enteriőr tervezésében
A kétszintes családi ház tulajdonosai egy fiatal pár. A tervezéssel kapcsolatban a kérésük annyi volt, hogy egy modern, ugyanakkor praktikus otthont szeretnének, finom színvilággal és helyenként megjelenő íves lágysággal.
2017. márc 21.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling