Konrád - Nyílászáró, garázskapu, árnyékolástechnika

Fejlődésünk eredményeképpen, ma már Tatabányán felújított 250m2-es bemutatótermünkben, kellemes körülmények között várjuk érdeklődő ügyfeleinket. 2002-ben megnyitottuk tatai üzletünket, hogy a városban és környékén lakóknak könnyebben elérhetők legyünk.

Elérhetőség

Web: www.konradkft.hu
Cím: 2800 Tatabánya, Baross Gábor u. 6/A. Térképen
Telefon: 06 34 324 144
Fax: 06 34 324 012
Email: konradkft@mail.datanet.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Termék-palettánkat folyamatosan bővítettük. Ajtó és ablak mellett kínálunk árnyékolástechnika eszközöket. Hella TRAV redőnyszekrény-rendszer, mely az építkezéssel egy időben történő beépítésére ajánlott. Külső és fölé épített redőny, redőnyök kiegészítőjeként, vagy önállóan működő szúnyogháló, az ismét népszerű zsalu, egyre nagyobb tért hódító Raffsore, belő árnyékolóként a reluxa és a szalagfüggöny, erkélyek teraszok kedvence a napellenző, valamint kiegészítők ( párkány, könyöklő,) található termékeink között. Parketta, laminált padló is felkerült a kínálati listára. A választék kialakításánál arra törekedtünk, hogy igényes vásárlói elképzeléseket is ki tudjuk elégíteni.

Ahol még megtalálsz

Nyílászárók, Ablakok, Ablakpárkány, Bejárati ajtók, Beltéri ajtók, Fa bejárati ajtó, Fa beltéri ajtók, Műanyag tetőtéri ablak, Tetőtéri ablakok

Árnyékolás, Napellenzők, Redőnyök, Reluxák, Szalagfüggöny

Kertépítés, Garázskapuk