KREM Home Lakberendezés és Galéria

Bútorok átalakításával, újragondolásával, dekorfestésével foglalkozunk. Hozott anyagból, rendelésre is dolgozunk, hogy pontosan a Te elképzeléseidet tükrözhesse az otthonod! Megnyitottuk a vintage és loft stílust képviselő üzletünket Budapest belvárosában.

Elérhetőség

Web: www.krem-home.hu
Cím: 1056 Budapest, Szarka u. 6. Térképen
Mobil: 06 70 947-6028
Email: koangyal@krem-home.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk


Mit jelent számunkra a remake és vintage fogalma? Kihívást, izgalmas feladatot. KREM-home: Az újraértelmezett hagyomány. Lakáskultúra, lakberendezés, vintage, loft, modern és vidéki otthon hangulatban. Egyedi bútorok Annie Sloan festékeivel.

2014-ben alapítottuk a Kőangyal Remake & Enteriőr Manufaktúrát. KREM-home Lakberendezés & Galéria üzletünkben és a webáruházunkban megtalálhatod Annie Sloan ihlette, egyedi, kézzel festett, antikolt bútor kollekciónkat és különleges kiegészítőinket, melyek lehetővé teszik, hogy a hagyományon alapuló, ám újszerű lakberendezés frissességet csempésszen otthonodba. Párnák, üvegáruk, kosarak, különféle élő-, szárított- és selyemvirágból készített dekorációk.

Modern trend vagy klasszikus formák vesznek körbe? Funkcionális loft lakás vagy romantikus vidéki otthon? Vintage stílus, esetleg skandináv egyszerűség?

Krem home Budapest

A lakáskultúra új vonalát hozzuk el Neked, mely teljes szabadságot ad a stílusok keverésében. Bármely enteriőr felpezsdíthető akár egyetlen apró elképzeléssel is, bátran beemelhetők a megszokott stílusunktól élesen elütő lakberendezési ötletek. Bármely bútor új külsővel vagy a megszokottól gyökeresen eltérő funkcióval ruházható fel.

Régi darabokból újraálmodott termékeink unikumok, melyeket a gondos felújítás és Annie Sloan festékei tesznek a modern lakáskultúra nélkülözhetetlen, egyedi darabjaivá. A vintage nem véletlenül játszik egyre jelentősebb szerepet a mai lakberendezésben. Az általunk használt antik, klasszicista, art deco vagy éppen biedermeier stílusú bútorok még fából készültek. A tradíció és állandóság értéke mellett csodás alapként szolgálnak az újszerű, első pillantásra akár meghökkentő lakberendezési ötletek megvalósításához is.

Krem Home Lakberendezés és dekoráció Krem Home Lakberendezés és dekoráció Krem Home vintage, loft, lakásdekoráció Dekorációs tárgyak Krem Home Budapest Krem Home festett bútorok és lakberendezési kiegészítők Krem Home festett bútorok és lakberendezési kiegészítők Krem Home festett bútorok és lakberendezési kiegészítők Krem Home festett bútorok és lakberendezési kiegészítők Krem Home Kőangyal

Cikkeink

Novemberi és decemberi workshop programok a KREM-home-ban Novemberi és decemberi workshop programok a KREM-home-ban
A KREM-home lakberendezési üzletet Budapesten a belvárosban találod. Közeledve az adventhez és karácsonyhoz, most közös kreatív workshopok keretében kipróbálhatod a saját kreativitásod az általuk szervezett alkalmakon. Időpontok a cikkben.
2015. nov 13.

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Dekoráció

Lakásdekoráció, Adventi koszorú, Ajándék ötletek, Bortartó, Dekorációs boltok, Dekorációs kellékek, Díszüvegek, Egyedi képek, Exkluzív dekoráció, Gyertyák, Gyertyatartók, Húsvéti dekoráció, Képek, Képkeretek, Kerámia, kaspó, Lakásdísz, Mécsestartó, Szobrok, Tálak, Tükör, Vászonképek, Virágdekoráció, Virágtartók

Műtárgy, galéria, Festmények, Grafikák, Kerámiák, Kortárs galériák

Világítás, Art Deco lámpák, Fali lámpák, Képmegvilágító, Klasszikus lámpák, Konyhai lámpák, Lámpa, Lámpabúrák, Lámpaernyők

Bútortípusok, Antik bútorok, Egyedi bútorok, Festett bútor, Klasszikus bútor

Nappali bútor, Könyvszekrény, Vitrin

Oktatás, tanfolyam, Hobbi lakberendező

Szakmai szolgáltatások, Antikolás, Bútorjavítás, Virág dekoráció