LuiSpirit Interior Design - Fias Berta lakberendező

Hivatásunk a téralkotás, a szépség és harmónia teremtés. A tereket a Megrendelő igényeire alakítjuk az adottságok, az ergonómia, a környezettudatosság és a trendek figyelembevételével.

Elérhetőség

Web: luispirit.hu

Mobil: +36309305444
Email: info@luispirit.hu

Rólunk

Cégünk szolgáltatásai: a tanácsadástól, a látványtervezésen át a komplett kivitelezésig terjed. Akár tovább is, hiszen több volt ügyfelünk már a baráti körünkbe tartozik. A munkákat odaszánva, szakértelemmel és nagy tapasztalattal végezzük Megrendelőink megelégedésére, hogy az adott térből otthon legyen és ne csak egy lakás, kellemes munkahely és nem csak egy iroda.

Fias Berta lakberendező - LuiSpirit Interior Design Lakberendezési látványterv - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Kiállítói stand tervezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Üzletberendezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Styling munkák - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Babaszoba látványterv - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Konyhatervezés látványterv - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Nappali lakberendezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Irodaberendezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Kiállítói stand tervezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Kiállítói stand tervezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design Konyhabútor tervezés - Fias Berta LuiSpirit Interior Design

Cikkeink

Háromszintes ház átalakítása a Dunakanyarban - előtte és utána Háromszintes ház átalakítása a Dunakanyarban - előtte és utána
A bemutatott családi ház a festői Dunakanyarban található. A házon teljes belső átalakítást végeztünk, és a bár nagyon költségesen, de kevésbé ízlésesen kialakított belső tereknek új designt adtunk.
2008. jún 02.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling