Luminart Lámpastúdió

Luminart. E név alatt a francia formatervezés és minőség jelent meg Magyarországon. Ha igazán egyedit keres és unja az áruházak lehangoló kínálatát akkor térjen be hozzánk.

Elérhetőség

Web: www.luminart.hu
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 2-4. Térképen
Telefon: 06 1 436 0052
Fax: 06 1 436 0052
Mobil: 06 20 947 7198
Email: luminart@mail.datanet.hu

Rólunk

Termékcsoportjaink: Asztali világítás, Fali lámpák, Függesztékek, Mennyezeti világítás, Állólámpák, Süllyesztett világítás, Spot világítás, Kültéri világítás, Intézményi és irodavilágítás már webshopból is!

Jieldá lámpa modern és loft lakásokba Slamp olasz design lámpa Slamp olasz design lámpa Slamp olasz design lámpa

Cikkeink

Hangulatvilágítás és az otthonosság érzete stílusos asztali lámpákkal Hangulatvilágítás és az otthonosság érzete stílusos asztali lámpákkal
Az asztali lámpáknak különleges szerepük van az otthon atmoszférájának megteremtésében. Cikkünkben hasznos tanácsokat talál a Luminart Lámpastúdiótól arról, hogy mire érdemes figyelni az asztali lámpa kiválasztásánál.
2016. dec 15.
Olasz design Slamp lámpák hangulatvilágításhoz Olasz design Slamp lámpák hangulatvilágításhoz
Mióta visszatértünk a téli időszámításra, sokunkat lehangol a korai sötétedés, korábban kapcsoljuk fel az otthoni világítást. Persze nagyon nem mindegy, hogy mit, mivel,és hogyan, világítunk meg. Ötletek a hangulatos világításhoz Slamp lámpákkal.
2015. nov 11.
Neves designerek Slamp lámpái a Luminartban Neves designerek Slamp lámpái a Luminartban
A SLAMP olasz lámpagyárat Roberto Ziliani alapította 1994-ben azzal a nem titkolt céllal, hogy valami újat, frappánsat hozzon létre. A kézműves műhelyek alaposságát ötvözték a kisszériás gyártási technológia színvonalával.
2015. szept 30.
Jieldé lámpák 1950 óta - Amikor a fény a művészettel párosul Jieldé lámpák 1950 óta - Amikor a fény a művészettel párosul
A Jieldé francia lámpagyár 1950 óta készít loft stílusú lámpákat, kollekciója azóta a francia ipari design egyik jelképe lett, különös formája pedig izgalmas lakberendezési kiegészítővé változtatja.
2014. okt 10.
Design lámpák a Luminarttól - Atelier Sedap, Lucid, és Roger Pradier Design lámpák a Luminarttól - Atelier Sedap, Lucid, és Roger Pradier
Nem sokkal a rendszerváltás után alakultunk meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a francia világításkultúra és design egy kis szeletét reprezentáljuk a hazai fogyasztók felé. Párosuljon mindez természetesen kiváló minőséggel.
2007. jún 12.

Tekintse meg termékeinket

AVIA függeszték
325000,- Ft
Battista álló lámpa
575000,- Ft
SLAMP cactus
205000,- Ft
VELI mennyezeti lámpák
120000,- Ft

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Lámpák

Világítás, Állólámpák, Csillárok, Egyedi lámpák, Egyedi világítás, Exkluzív lámpák, Fali lámpák, Gyerekszobai lámpa, Képmegvilágító, Klasszikus lámpák, Konyhai lámpák, Kültéri lámpák, Lámpa, Lámpabúrák, Lámpaernyők, Led világítás, Medencevilágítás, Spot lámpák