Luna Matrac webáruház

A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó tulajdonságait erősítik. A Luna matrac alkalmazkodik a matracon fekvő ember testsúlyához és testalkatához.

Elérhetőség

Web: lunamatrac.hu

Telefon: +36-20-988-6826
Mobil: +36-20-988-6826
Email: vevoszolgalat@lunamatrac.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Gondos és alapos tervezéssel megalkottuk a szinte mindenki számára PONT JÓ matracot! A Luna matrac titka a különböző, igen jó minőségű és sűrűségű habok megfelelő arányában és elhelyezési sorrendjében rejlik. Benne van minden, aminek benne kell lennie, és nincs benne semmi, ami felesleges. 23 cm-es vastagsága és az egyes rétegek egymásra gyakorolt hatása révén kiválóan támasztja, egyenesen tartja a gerincoszlopot, jól szellőzik, használat közben nem melegszik túl és mentes a kellemetlen szagoktól. A matrac huzata kellemes tapintású, mosható, káros anyagoktól mentes, környezetbarát textíliából készül.

A matracot Ön otthona kényelmében, hosszabb időszakon keresztül használhatja. Amennyiben Ön mégis azon kevesek közé tartozik akinek a Luna matrac mégsem PONT JÓ, akkor a vásárlástól számított 100 napon belül vissza is küldheti.

Luna matrac Luna matracok Luna matrac webshopból Kényelmes Luna matrac Légáteresztő matrac Közepes keménységű pont jó matrac Luna Matrac webshop

Cikkeink

Luna matrac a pihentető alvás titka Luna matrac a pihentető alvás titka
A minőségi alvást nagyon sok tényező befolyásolja. Ha ezekre nem szentel kellő figyelmet, akkor fáradtan, kimerülten, dekoncentráltan ébredhet.
2017. jún 01.

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Hálószoba bútorok

Hálószoba bútor, Matrac, ágybetét