Manu Stone - Kő- és téglaburkolatok, dekorpanelek

A MANU burkolatok a legszebb, leggondosabban válogatott kövekből készülnek, ami biztosítja hogy a falburkolat még az elképzeléseit is túlszárnyalja.

Elérhetőség

Web: www.manu.hu
Cím: 2373 Dabas, Szentgyörgyi u. 25. Térképen
Telefon: +36 20-276 6789
Fax: +36 29 367 457
Mobil: +36 70-967 8803
Email: manu@manu.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

2007-ben termékfejlesztésbe kezdtünk, így létrejöhetett a MANU és MILL burkolatok választéka. Az USA-ból importált gyártástechnológia, az ottani több tíz éves tapasztalat segít minket abban, hogy megfeleljen termékünk minden kívánalomnak.Termékeinket úgy gyártjuk, hogy Neked a legmegfelelőbb legyen. A természetes követ kiválasztjuk, átválogatjuk. Kézzel feldolgozzuk, alakítjuk, csiszoljuk, formázzuk. Ezeket a feldolgozott köveket aztán panelre szervezzük, hogy a kivitelezést is megkönnyítsük. Az elkészült kőpaneleket lemásoljuk, sokszorosítjuk.

Kültéri falburkolat és homlokzatburkolat Borszaküzlet dekorburkolata Design burkolat üzletben Kőburkolat nappaliban Manu burkolat minta Manu burkolatok Dabas Természetes kőburkolatok

Cikkeink

Manu kő hatású dekorburkolatok és kütéri díszítőelemek Manu kő hatású dekorburkolatok és kütéri díszítőelemek
2007 -ben kezdődött el Magyarországon az Egyesült Államokból importált technológián és sokéves tapasztalaton alapuló Manu burkolatcsalád gyártása és forgalmazása.
2012. márc 07.

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Webshopok, Burkolat, Dekoráció

Burkolatok, Beltéri díszítőelemek, Dekorpanel, Exkluzív burkolat, Falburkolat, Kőburkolat, Kültéri burkolat, Ragasztott burkolat, Téglaburkolat

Építőanyag, Homlokzatburkolat, Lábazati burkolat

Kertépítés, Kerti burkolatok