Mediterrán Építőház - Jura mészkő padlólap és falburkolat

Jura mészkő és Solnhofeni mészkő padlólap és falburkolat kül- és beltérre, homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába. A kőburkolat kezelésére Lithofin kőápoló szereket, tetőfedésre mediterrán tetőcserepeket kínálunk.

Elérhetőség

Web: www.mediterranepitohaz.hu
Cím: 2040 Budaörs, Károly király u. 16. Térképen
Telefon: 06-23/500-770
Fax: 06-23/500-771
Mobil: 06-20-589-5912
Email: info@mediterranepitohaz.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Ablakpárkány és ablakkönyöklő is készülhet a Jura mészkőből. Használja Lithofin kőápoló szereinket! Burkolata tartósan szép marad. Lakása tetőfedésére válasszon Olaszországból származó égetett agyag kerámia tetőcserepeinkből az antik vöröstől a barna és sárgás tónusokon át a feketéig.

Termékeink:

- Jura és Solnhofeni mészkövek
- Ablakpárlányok, ablakkönyöklők
- Hasított kövek, kőmozaikok, dekorkövek
- Tetőcserepek,segédanyagok

Szolgáltatásaink:

- Helyszíni felmérés, szaktanácsadás
- Kiszállítás, burkolás.

Cikkeink

Pasztell árnyalatok és nemes kőburkolat egy 70 m2-es belvárosi lakásban Pasztell árnyalatok és nemes kőburkolat egy 70 m2-es belvárosi lakásban
Egy belvárosi, utcára néző ház harmadik emeleti, nemrégiben teljesen felújított lakásban járunk. A tulajdonosok az új gyártású burkolatok helyett 150 millió éves, mészkő bányákból származó lapokat választottak.
2017. febr 22.
Parketta hatás a konyhában és a fürdőszobában vízálló padlólapokkal Parketta hatás a konyhában és a fürdőszobában vízálló padlólapokkal
Az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendenek a parketta hatású padlóburkolatok. Dekoratívak, tartósak és sohasem mennek ki a divatból, mert színviláguk és felületi megmunkálásuk szinte minden lakberendezési stílushoz harmonikusan illeszkedik.
2017. febr 10.
A természetes fa érzetét keltő kőporcelán burkolólap rengeteg előnyös tulajdonsággal! A természetes fa érzetét keltő kőporcelán burkolólap rengeteg előnyös tulajdonsággal!
Az utóbbi években ismét nagy népszerűségnek örvendenek a fahatású gres padlóburkolatok. Dekoratívak, tartósak és sohasem mennek ki a divatból, mert színviláguk és felületi megmunkálásuk szinte minden építészeti stílushoz harmonikusan illeszkedik.
2016. jún 05.
Hogyan alkalmazzuk a sötétebb színeket? - Egy megosztó kőburkolat - a pala Hogyan alkalmazzuk a sötétebb színeket? - Egy megosztó kőburkolat - a pala
A Mediterrán Építőház rendszeresen frissülő blogjában vetődik fel az a visszatérő kérdés, hogy a pala burkolatok látványos megjelenése ellenére, de sötét színállásuk miatt olyan megosztóak. Pedig a fotók tanúsága szerint az összhatás egyáltalán nem barátságtalan. Sőt.
2016. máj 13.
Nézd meg közelebbről! - Látványos beltéri falburkolatok teakfából Nézd meg közelebbről! - Látványos beltéri falburkolatok teakfából
A Mediterrán Építőház pazar kőburkolat választéka most új, különleges falburkolatokkal egészült ki. A fából készült falburkolatok alapanyaga teakfa és antik patinás fa. A panelek vízszintesen és függőlegesen is felragaszthatók, így különböző hatást érhetünk el velük.
2016. ápr 10.
Április hónapban minden 10. kőlap ajándék a Mediterrán Építőháznál! Április hónapban minden 10. kőlap ajándék a Mediterrán Építőháznál!
Tavasszal a jó idő beköszönte után megkezdődnek a burkolási munkálatok és a kedvező árú burkolólapok felkutatása. Mediterrán Építőháznál most egész áprilisban 10% kedvezményt biztosítanak minden kőlapra!
2016. márc 25.
Természetes kőburkolatok és különleges üvegfüggönyök egysége két nőies otthonban Természetes kőburkolatok és különleges üvegfüggönyök egysége két nőies otthonban
Ebben a két otthonban a nemes burkolatok dominálnak, a fa, az üveg és a rusztikus kőburkolatok egyedi lakberendezési megoldásai. A törtfehér szín világossá teszi és jelentősen tágítja a teret. Üvegfüggönyök a Mediterrán Építőháztól.
2016. márc 13.
Könnyű és átvilágítható dekorburkolat? Ez az ultravékony pala kőfurnér Könnyű és átvilágítható dekorburkolat? Ez az ultravékony pala kőfurnér
A természetes kőburkolatok izgalmas változata az ultravékony pala furnér, ami egy vékony hasított kőszelet. Egyedi és elegáns burkolat beltérben és kültéren egyaránt.
2015. szept 01.
Optimális térkihasználás és mészkő burkolatok kis alapterületen Optimális térkihasználás és mészkő burkolatok kis alapterületen
A külföldről hazaköltözött fiatal pár azzal a kéréssel fordult a belsőépítészhez, hogy viszonylag kis alapterületen, minőségi anyagokból tervezzen nekik egy kétszintes, modern, letisztult stílusú, családbarát házat.
2015. jún 05.
Áprilisban minden 10. kőburkolat ajándék? Áprilisban minden 10. kőburkolat ajándék?
Igen. A Mediterrán Építőház egész áprilisban tavaszi akciót hirdetett, aminek keretén belül az Otthon Design kiállítási standon megrendelőknek és a budaörsi bemutatóteremben vásárlóknak is minden 10. kőburkolat ajándék!
2015. márc 31.
Egy ház ahol a szürke és krémszínű burkolatok uralják a tereket Egy ház ahol a szürke és krémszínű burkolatok uralják a tereket
Egy otthon ahol a természetes mészkövek szürke és bézs árnyalatai uralják a tereket. Színes lakberendezési kiegészítőkkel jól variálható ez a nemes burkolat.
2015. márc 25.
Kívül-belül palaburkolat a norvég Skifer Hotelben Kívül-belül palaburkolat a norvég Skifer Hotelben
Van egy szálloda Norvégiában ahol úgy alhatsz, mint egy kő – legalábbis ezt ígérik az Oppdalban található Skifer Hotel honlapján. Érdekes lenne egyszer utánajárni, hogy míg mi úgy alszunk, mint a bunda, addig idegen nyelven miért fejezik ki ugyanezt más és más nyelvi képpel.
2015. márc 10.
Falióra mészkőből Falióra mészkőből
A Mediterrán Építőház a természetes kőburkolatok és dekorburkolatok mellett webáruházában lakberendezési kiegészítőket, és ajándéktárgyakat is forgalmaz.
2014. nov 08.
Kőmosdók több árnyalatban Kőmosdók több árnyalatban
Fürdőszobánk lehet ultramodern vagy klasszikus, minimál vagy akár rusztikus stílusú, a kőből készült mosdók és kiegészítők egyedi karaktert fognak kölcsönöznek neki. Miért ne kerülhetne a fa alá is?
2014. nov 07.
Otago White - Indonéz kőmozaik Otago White - Indonéz kőmozaik
Ha érdekes és egzotikus otthonra vágyunk, dobjuk fel lakásunkat indonéz kőmozaikokkal! Nem is gondolnánk, hogy milyen látványossá teheti otthonunkat egy-egy falfelület vagy egy kis dekoráció ebből a burkolatból!
2014. nov 06.
Stick White - Indonéz kőmozaik Stick White - Indonéz kőmozaik
Ha dekoratív burkolatot keresünk, dobjuk fel lakásunkat indonéz kőmozaikokkal! Nem is gondolnánk, hogy milyen látványossá teheti otthonunkat egy-egy falfelület vagy egy kis dekoráció ebből a burkolatból!
2014. nov 05.
Digitális freskó az egyedi faldekoráció Digitális freskó az egyedi faldekoráció
Egyedi technológiával készülő faldekoráció lakásokba, irodákba, intézményekbe.
2014. okt 31.
Indonéz kavicsburkolat és kőmozaik dekoráció fürdőszobákba Indonéz kavicsburkolat és kőmozaik dekoráció fürdőszobákba
Fürdőszobai burkolat tervezésekor általában a sima felületű szabályos lapokra esik a választásunk. A kavicsburkolat ritkán vetődik fel mint lehetőség, de ha megnézed ezeket a fürdőszobákat biztosan meg fog változni a véleményed!
2014. szept 01.
Greystone mészkő - ősi tengerek mélyéről modern és minimalista terekbe Greystone mészkő - ősi tengerek mélyéről modern és minimalista terekbe
A modern és minimalista lakberendezési trendekben nagy szerepet kapnak a minőségi burkolatok. A világosszürke árnyalatokban gazdag Greystone mészkő ideális megoldás lehet nagy felületek igényes burkolásához.
2014. júl 14.
Dekorburkolat természetes kókuszmozaikkal Dekorburkolat természetes kókuszmozaikkal
A különleges kókuszmozaik még azoknak is tetszeni fog akik magárt a trópusi finomságért nincsenek annyira oda. A kókuszhéj szép és természetes alapanyaga ezeknek a dekoratív és látványos burkolólapoknak.
2014. máj 09.
Ajándék minden 10. kőlap az Otthon Design kiállításon? Ajándék minden 10. kőlap az Otthon Design kiállításon?
10% kedvezmény a Mediterrán Építőház standján és április 2-30-ig a bemutatóteremben is. 2014 április 2-6 között kerül megrendezésre az Otthon Design szakkiállítás a Hungexpo-n ahol várunk minden kedves érdeklődőt a G pavilon 501 K standon.
2014. márc 25.
Egzotikus kőburkolatok hazánk első felnőttbarát szállodájában - Hotel Platán Eger Egzotikus kőburkolatok hazánk első felnőttbarát szállodájában - Hotel Platán Eger
Múlt év decemberében nyílt meg Eger belvárosában az Imola Hotel Platán, mely nem csak szálloda, hanem egy egyedülálló Gyógy-, Idegenforgalmi és Rekreációs Központ is.
2013. okt 06.
Megújuló burkolatok Lithofin kőápoló szerekkel Megújuló burkolatok Lithofin kőápoló szerekkel
Kültéri burkolatainkon időnként szennyeződések jelenhetnek meg, amik nem nyújtanak túl szép látványt. Ilyen lehet például egy olajfolt, ami az autóból csöpögött ki, vagy a grillsütő környékén szaporodó egyre több paca és zsírfolt.
2013. jún 21.
Ajándék minden 10. kőlap! Ajándék minden 10. kőlap!
2013 Március 22-24. között kerül megrendezésre a Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás a SYMA rendezvényközpontban, ahol a Mediterrán Építőház Kft. szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a B8-as standon.
2013. márc 12.
Fémes csillogás és patchwork folthatás a kőburkolat trendekben Fémes csillogás és patchwork folthatás a kőburkolat trendekben
Az eredetileg szükségből készített különböző mintázatú és színű szövetdarabkákból készült ágytakarókra, majd a 80-as évek foltvarrott női ruháira emlékeztetnek ezek a kézi készítésű, olasz márványból és fémekkel dekorált mészkőből készült design kőburkolatok.
2013. jan 18.
Egzotikus és rusztikus pala burkolat - egy szelet Afrika Egzotikus és rusztikus pala burkolat - egy szelet Afrika
Egzotikus, természetes és vidám színek jellemzik az afrikai palaburkolatokat, melyek között az őszt idéző vöröses narancstól, a barnán át egészen a sárgás és szürkés színárnyalatokig minden megtalálható. Az esztétika mellett a pala előnyös tulajdonsága a fagyállóság, az időtállóság és a magas kopásállóság is.
2012. szept 02.
Mediterrán lakberendezés rusztikus kőburkolatokkal Mediterrán lakberendezés rusztikus kőburkolatokkal
A 90-es években Magyarországon ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a kőburkolatok iránt. Lábazatok, homlokzatok és kerítések újultak meg.
2012. jún 20.
2012 trendszíne a lakberendezésben a Tangerine Tango 2012 trendszíne a lakberendezésben a Tangerine Tango
A Mediterrán Építőház által forgalmazott természetes kőburkolatok igazi párra találtak az év lakberendezési trendszínében, ugyanis kitűnően egészítik ki egymást egy elegáns környezetben.
2012. máj 11.
Barátságos minimál lakás különleges burkolattal Barátságos minimál lakás különleges burkolattal
A bejárati ajtón belépőt egyáltalán nem a szokványos kép fogadja. Az előtér, a nappali, a konyha és az étkező egyetlen nagy térben egyesül a dinamikus lépcsővel, ami első ránézésre a luxus érzetét kelti.
2012. febr 20.
Az üvegfüggöny varázsa Az üvegfüggöny varázsa
A Vetreria Resanese - Poesia gyár és Simone Michelli, a neves olasz designer együttműködésének látványos megvalósulása a milánói Hypnotique Spa relaxációs központ fogadópultja felett látható üvegfüggöny.
2011. aug 09.
Olasz antikolt kőmozaikok a Mediterrán Építőháztól Olasz antikolt kőmozaikok a Mediterrán Építőháztól
Olasz művészek természetes kőburkolatokba vésett kézműves egyediségének csodáját hoztuk el Önöknek Magyarországra. A kövek nem csak lélegzetelállítóak, hanem más természetes kőburkolatokkal is jól kombinálhatóak.
2011. júl 08.
Burkolatok a glamour stílus tervezéséhez Burkolatok a glamour stílus tervezéséhez
A nagy divattervezők a régi idők divatjából merítenek ihletet, és a modern kor attitűdjének megfelelően egy új trendet hoznak létre. A társadalmi megítéléseknek és irányzatoknak köszönhetően a glamour stílust állandó változás övezi.
2011. ápr 29.
Áprilisban minden 10. padlólap ajándék! Áprilisban minden 10. padlólap ajándék!
A modern stílus kedvelői az érdekes felületek és a merész színvilágok között megtalálhatják a számukra megfelelő burkolatot. A kültéri burkolatok rideg, robusztus felülete sem idegen egy-egy modern környezetben.
2011. márc 31.
Természetes burkolatok mediterrán környezetben Természetes burkolatok mediterrán környezetben
A Földközi tenger mediterrán hangulata egyre jobban képviselteti magát az építészetben is. A nyaralásaink során felfedezett tájak sajátságos melegségét egyre többen költöztetik be modern otthonaikba. A provance-i, toszkán, spanyol, portugál vidékek sajátos stílusjegyeinek erős, intenzív színkavalkádja éles ellentétben áll a görög stílussal, melyre inkább a hideg árnyalatok jellemzőek.
2010. nov 15.
Trend a rend, minőségi burkolat minimál térben Trend a rend, minőségi burkolat minimál térben
A természetes kő egyszerűsége, különleges felülete és egyedi színvilága az, amiért a minimál stílus megtestesítője. A csiszolt mészkőnél merészebb felületű a hasított pala, amely mélyebb, hidegebb tónusú.
2010. aug 09.
Hasított kövek belső térben Hasított kövek belső térben
A pala a természetéből fakadóan az egyik legsokoldalúbban felhasználható természetes kőzet, melyet a világ számos tájegységén bányásznak. A cégünknél forgalmazott kövek Dél-Amerika, főként Brazília egyes tájairól származnak.
2010. júl 05.
Mediterrán tetőcserepek Mediterrán tetőcserepek
Épülő házaink masszivitását a falak testesítik meg, míg az oltalmat és végső védelmet, mint a süteményen a máz, a tető, vagyis a tetőcserép. Legősibb építőanyagaink egyike az égetett cserép, ezt a Kr. e. 800 körül származó emlékek is bizonyítják.
2010. jún 01.
Bioépítészet: Nimród **** Bioszálloda és Bioétterem Karcagon Bioépítészet: Nimród **** Bioszálloda és Bioétterem Karcagon
Rohamosan fejlődő világunk, mely hihetetlen technikai eszközöket fejleszt, csodálatos felfedezéseket tesz, mégis egyre inkább a természetes anyagokat helyezi előtérbe.
2010. ápr 12.
A 150 millió éves természetes kőburkolat A 150 millió éves természetes kőburkolat
Gondolta volna, hogy ami 150 millió éve bolygónkon keletkezett, az a mai kor emberének éppen úgy megfelel? Mi is az, ami olyan régen, a jura korban keletkezett, évszázadokon át alapvető burkolatként használtak fel és most éli újra reneszánsz korát? Ez a mészkő, mely egy üledékes kőzet és legalább 90%-át kalcit alkotja.
2010. febr 12.
A 150 millió éves kő újra Magyarországon! A 150 millió éves kő újra Magyarországon!
Rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy a solnhofeni (kelheimi) mészkő eltűnt Magyarországról, illetve, hogy a német bányák kimerültek. Mindezek alapján úgy gondoltuk, érdemes lenne bemutatnunk a németországi Stiegler gyár termékeit: a gyár 1761 óta családi vállalkozásként működik az Altmühltal-ban található Solnhofenben.
2008. szept 09.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Webshopok, Burkolat

Burkolatok, Beltéri díszítőelemek, Csempe, Exkluzív burkolat, Falburkolat, Kavicsburkolat, Kőápoló szerek, Kőburkolat, Kőmozaik, Konyhacsempe, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Mészkő burkolat, Mozaik csempe, Oszlopburkolat, Padlólap, Ragasztott burkolat, Teraszburkolat

Építőanyag, Ablakpárkányok, Csemperagasztó, Fugázó, Homlokzatburkolat, Lábazati burkolat, Lépcsőlapok, Térkő, Terméskő, Tetőcserép

Fürdőszoba, Mosdópult

Nyílászárók, Ablakpárkány

Lakásdekoráció, Mediterrán stílus

Lakásfelszerelés, Tisztítószerek

Lépcső, korlát, Beltéri lépcső, Egyedi lépcső, Kültéri lépcső

Kertépítés, Kerti burkolatok, Térkövek

Szakmai szolgáltatások, Hidegburkolás